höll på att glömma *host* *host*

jo.. ni kommer ihåg då jag dissa converse och sa att det va så fult och att jag aldrig skulle ha på mig sånt?
ehm jag kanske tog i lite vääll mycket ? aja till sak nu då . eh jag köpte ett par vita idag . och ska jag va allvarlig så va dom sjukt sköna och passa som handen i handsken , eller skon på foten eller vad ni skulle sagt ?

ska passa på att berätta lite om helgen och valborg, för kommer inte kunna blogga imorgon . imorgon på morgonen kommer nathalie med hennes mormor hit som skjussar oss till åby , därifrån tar vi bussen till stan , sedan ska vi träffa lite folk och gå på drömnatten och röja på borgen vid folkparken . efter ska jag och natta sova i åby någonstans? haha .


hoppas ni får en trevlig valborg <3




- ALLT ÄR VÄRD EN CHANS

dagen i bilder ist

orkar inte skriva så jag låter bilderna tala för sig själva :)




alltså inte gjort så mycket idag , varit i stan en sanbbis .  stek , träffat simon.

kyssen **

var nyss och hämta ut paketet

HM - 299kr  !  nu är det rea på den för 199kr -.-


lite bilder från dagen kommer in senare . ciao .

fortfarande sjuk . fuckingjävlafittbitchhelvetesgolarbög..

godmorgon..

idag har jag inte ont i huvut alltså tror jag inte jag har feber heller. men min hals fyfan vad ont den gör.. men gör det bara såhär ont i halsen så kommer jag ge mig av imorgon iallafall!
solen steeker ute , ska nog ut och lägga mig på en solsäng snart.

och btw grattis prins william och katie som ska gifta sig idag måste vi ju säga ? haha gud va töntigt det lät men jag tycker det äär coolt att kolla på , på bröllopet är ju paret beckham misterbeen och andra coolingar.

nu ska jag duscha och göra mig freesch !


detta lever jag på nu. 

åter kommer senare . peace

shoppaholic

detta ska jag lätt inhandla på stan på söndag . (förutom västen som kommer ifrån nelly)


gasch så fint !

-|godJÄVLAmorgon|-

fyfan klockan halv 5 imorse gick jag upp till mamma och sa att jag mår skit. hon bah shit du är kokhet gå och lägg dig osv.. och valborg är på lördag fuck fuck fuck om jag inte blir frisk tills dess. ska iallafall va hemma från skolan idag och imorgon , på fredag ska jag bah va hemma och krya på mig som fan !

ah det var det jag ville säga , kommer nog inte kunna blogga om nåt kul om mitt liv dom närmaste dagarna så ni vet. men jag ska komma på ett annat sätt att hålla er sysselsatta tro mig!

ååh värdret är på topp vill bah upp och bada steka och allt. men ne ne ska ligga helt död här istället..

hoppas ni har det bättre än jag iallafall . peace out!


juste tröjan på bilden är ny från igår. hitta även grå "turkbyxor" på cubus rean !

sånt gör jag i skolan. aa varför inte?

hej man.

gud vad dålig jag är på att uppdatera på veckodagar fy madde.. men jag har faktiskti en ursäkt.. jag kunde ju inte lägga upp bilder, så kändes onödigt att blogga , för det är inget kul för er att se trååk inlägg. vill att ni ska "se" det bästa här hos mig!
ja ja mer fakta mindre fjolleri . på  lördag är det ju VALBORG då blir det riktigt röj med gött folk kan jag totallova. och så blir det massvis av bilder . fast dom bildernakommer inte under helgen för då är jag upptagen .
nu börjar jag bli sjuk så ska nog va hemma från skolan på fredag för att vila upp mig..

dagen har varit fett trååk , så jag stod och fotta inne på skoltoaletterna tog massa bilder men 2 är bara "barnvänliga" HAHAH



haha glad jag ser ut ?-.-

peace out

vadå skola imorgon då?

dålig uppdate jag vet jag vet .

 - igår drog jag och nathalie till ättetorp ör att köpa cigg, men både hon och jag va fett sega så när vi kom fram var det såklart stängt, så vi hängde med kirre hela kvällen/natten och andra små barn . det var typ hemsk jag "råka" älda ett litet papper i ett radus men jag hade koll på hela situationen så jag stampa licksom och släkte all äld men sen kom en blatte och skälde ut mig och kirre o nathalie även fast dom inte gjorde ett skit? ae han bah ska ringa polisen , sen bah ne jag ska ringa mina kompisar. och då vart jag rädd. hellre poliser än galna blattar efter mig , så vi sprang omkring och gömde oss för bilar och shit . hahaha . vi kom hem vid 3 somna vid 4a.
sen vakna vi idag och fixa oss snabbt pappa skjussa oss till ättetorp igen men då köpte jag bara cigg sen drog hem igen . nathalies mamma hemnta henne , efter det drog jag till simon och stekte sönder. sådär lite snabbt inlägg kände jag :) -

min data dampar fortfarande med bilder så får lägga upp nåt som inte har med inlägget o göra?


- nu drar jag mig mot min älskling = sängen -

nu pallar jag inte mer. vill bli utviladtill imorgon istället , känns mer hälsosamt!



-Därför säger jag nu godnatt !


man mår som man förtjänar .

GLAD PÅSK !

heh, hej mitt folk . nu är jag hemma igen . så jag lovade ju ett inlägg och att jag skulle visa bilderna ?:)
men ska dra dagen lite snabbt nu då, vakna med nathalie och frida , sov max 3 timmar? igår var HEL VILD alltså tro mig jag svär! aja sts! sen fick vi leta påskägg hos frida så gulligt:') sen åkte jag med nathalie och dom hem till norrköping igen trångt och varmt och vi mådde piss illa. nathalie stanna och spydde 3 gånger ! stackarn jag mådde också piss men jag fick bara kvälvningar. sen skulle hennes mamma och petri göra lite saker så vi va hos nathalie ett tag innan dom skjussa hem mig med, och i bilen senare vart nathalie hel galen igen och stoppa ut huvudet ur rutan och skrev "MERA BRÄNNVIN" och massa .HAHAH skön b-rud det där!
imorgon kommer hon till mig igen . då ska vi köpa cigg , för dom är typ hel slut nu-.-
aja bilderna ;

här är från onsdag till torsdag hos jenny österberg<3





dette blev det eter en liten sväng på stan! det var lite kort våra dagar i bilder !
------------------
torsdag fredag och lördag ;








nathaliepirtijärvi claraeriksson fridabladhrydén sjukt nice kvällar!
<3

ramsdal.nu

hej

oj förlåt har inte kunnat blogga för jag har inte haft tillgång till data förs nu .
nu måste jag ju förklara mig eller?
onsdag till torsdag sov jag hos jenny , vi gick på stan och myste massa hemma bara. jag lägger upp bilder  när jag kommer hem . 
torsdag så åkte jag från jenny vid 1 '? efter det så gjorde jag ärenden i stan med papi, efter det vid 5 åkte jag hem och duscha  sen frågar frida om jag ska med till henne . då va det snabbapuckar att dra till stan igen , jag åkte till nathalie vänta med henne tills fridas mamma skulle hämta oss, sen skulle vi hämta upp clara också , sen var dina i bilen med så det va sjuuukt trångt . fast jag gillart;O 
och idag så skulle clara hem till norrköping så frida och hennes mamma åkte in med henne sen skulle dom göra nåt, så jag och nathalie har hela ansvaret i våra händer ! hahah hur går det då? njaae nathalie kokar spagetti nu bara det går åt helvete . men nu ska jag hjälpa henne berättar mer när jag kommer hem imorgon kväll. pusss






hahaha pucko bilder jag hitta på fridas dator . men hoppas ni överlever ;)

va en bitch och jag kommer bli en riktig fitta.

Heej

nu är jag tillbaka .
har varit ute och busat lite, har inget att skriva ? kan ju passa på att berätta vad jag ska göra imorgon. klockan 9e följer jag med pappa och skjussar in mamma till jobbet  efter så handlar vi lite . sen hämtar vi jenny så skjussar han oss till stan ! där vi går och kollar runt lite , efter det hämtar han oss och då åker vi till jenny där jag slaggar över natten . mysigt:)


+ här kommer lite bilder från dagen !



luktar det inte lite ego eller?;O


ffyyfaaan vad jag är bra:D

tjo !

kom hem från stan nyss , pappa var på nåt möte vid citygross då var jag ute och stekte med charlie så länge och såklart blev det lite egobilder dom lägger jag upp ikväll . sen skulle vi möta upp mamma och äta på resturang , och söt som mamma är fick jag lite saker också. jag hade bara sagt en svart topp från monki . men det blev mer än så hihi tack :D



2 troser från lindex 40 kr st
2 toppar från monki 80 kr st
2 pack nyonstrumpor lindex pris?
1 pack med 4a par kortstrumpor pris?
2 söta påskkort pris?

nu ska jag dra ut till simon. jag återkommer ikväll pussssssss

- peace out -

nu börjar det bli dags att dra sig mot sängen , eller vad säger ni sötnosar? äsch liten stund till här vid datisen . sedan dejtar jag sängen en natt till ;*


sov sött , kyssN

godmorgon sverige.

hallihallå.

orken kom nu att blogga. hehe jag vakna av att något/någon stod och slog på mitt fönster?:O
inte riktigt men jag gick upp och kolla så stog det 3 SJUKT SNYGGA BYGGARBETARE utanför mitt fönster ! där stod jag som värsta  uffot , men dom vinka glatt och jag vinka tillbaka lite blygt .. dom har satt upp ställningar runt hela huset nu , så jag kommer få leva med hela sommaren att dom kommer se in .. dom ska göra om taket eller nåt sånt care.  har hunnit varit i stan och lite shit . ska snart ut och gå puss

2 bilder på nyvakna madde

ha en trevlig stek dag ute i solen idag . så återkommer jag ikväll . kyss



-

Jag ska sluta älska dig när en stum man säger till en döv kille att en blind person såg en förlamad kvinna gå på havet..


jag svarar aldrig okänt nummer, jag dissar privatsamtal. ska vi snacka så ringer jag ! keffffft !

hej .

idag har jag antigen lärt mig överföra bilder från mobilen till datorn. så idag börjar mitt bloggande på riktigt igen!
så nu får ni kolla min blogg extra mycket ;)
idag har det varit skit nice väder eller hur? min första bränna fick jag idag ute med simon , as skönt ! mitt första myggbett fick jag också idag haha!
nu ska jag inte klaga . jag gillart faktiskt :D

nu ska jag planera en liten resa kanske? berättar mer om det senare om det blir nåt ;)


http://www.youtube.com/watch?v=7NwRCP8qKnE&NR=1



b-torp?

tja fan .

-Nu så är det påsklov äntligen !:D

aja igår , alltså fredags så var jag med nathalie vi var med simon lite typ till 6. sen skulle vi till mig och fixa oss innan vi drog till åby, vid 7 börja vi cyckla när vi var i åby ringde jag adam så förklara han vägen till ättetorp , så drog vi upp dit på vägen paja vi däcket så då fick 1 gå och en cyckla. på vägen upp ser vi kirre och henka som skulle möta oss , men när dom såg snuten drog dom upp igen fast vi sågs ju iallafall. vi fråga varför det var snutar , då hade adam slagit nån ali ttror jag han hette?  vi skulle gentligen bara upp dit och köpa cigg, men jag är  bomad därifrån så fick leta upp nån annan . Och det fixade jag lätt en snäll turk hjälpte mig med det ! vi orka inte cyckla hem direkt så vi chilla runt med alla andra 30 pers däruppe? rätt mycket omoget folk men vafan ibland kan man ju få "leka" lite hahah ! sen så kom pontus och oskar från vilbergen på moppe upp snacka med dom lite och så . 
nu ska jag däcka lite hehe medans jag ser på eva och adam på tv1 . kyss ! <3


gammalbild. har inte lärt mig lägga in bilder från min nya mobil ..

-insperation-

 


-----------------------------------------------------------------------------------------
-imorgon är det nationellaprov igen i eng . fuck jag orkar inte mer.
men sen är det heelg och påsklov! imorgon sover nathalie hos mig vi ska röja i åby , träffa pontus och oscar som kommer från stan. innan det ska vi säkert träffa åbybor:)
kommer bli sjukt mysig , saknar henne som tusan !
hinner säkert blogga lite imorgon med. pussssss

snygg näsaa ska vi knulla?

bilder jag glömt visa er ?

vollybollen 2010 gissa vem som är j.

vollybillen 2010 jag är den rosa såklart!

spexfotot 2011 , (jag skäms)
det var lite av några grubb bilder jag glömde bort. pusss :D

piiiink is thaaa shiit bitch

Silikonskydd HTC Gratia Hot Pink - SSHDMR den rosa . egentligen så gilla jag den lila massa .. fast alla typ bah " hallå madde är du dum i huvet ? alltså jag tvingar dig TTAA DEN ROSA FÖRFAN"   typ så jag bah .. ah okej (A)  hahahaha gud va skoj jag har ! nu vet ni ! pussssssssssss

- vilken kan det bli ?


det får ni reda på senare ;) vilken är snyggast ?!

oorkar inte blogga k?

orkar fan inte blogga, fast jag har hur mycket som helst att berätta. vi kan ta det lite snabbt då.
min htc gratia kom idag , ska beställa snyggt skal nu .
hade np prov i eng idag igen . hon sa samlar jag ihop 6 poäng till så får jag *** hihihihihi.
typ allt kysss(L)



äckel bild på mig bjuder jag på också!
http://www.youtube.com/watch?v=-DsyZdeFjug

R.I.P.<3

vila i frid stefan sandberg !

livet kan ju dra åt helvete ibland.


-hur många lingon finns det i världen?

halloj bitches.

jag kom hem nyss från en riktig mysdag kan jag lova!
dagen börja med att jag vakna upp med solen i ansiktet vid 1 sjukt skön känsla yaow! klockan var ju mer än vad den borde så jag hoppa upp och börja locka håret lyssna på musik äta frukost ja ni vet ? sedan gick jag och mamma på stan i 5 timmar? vi shoppa massa ( jag visar vad jag köpte imorgon ) sen åt vi på resturang mys mys. efter det så gick vi på bio , tror ni fattar vilken vi såg? iallafall så var det " hur många lingon finns det i världen" så sjukt söt och rolig och sorlig film, både jag och mamma grät och skratta. rekomenderar den till er iallafall:).
så det var en lyckad söndag !
------
jag tror min mobil kommer imrogon wiihuuu :D

nu ska jag fixa och lite annat tills imorgon. kysss!
http://www.youtube.com/watch?v=-DsyZdeFjug&amp;NR=1


- du får mig att må bra , utan att säga ett ord- <3

krogen md kusinerna + andra

tjo.

kom nyss hem från krogen med mina kusiner och massa annan släkt. vet inte riktigt varför vi gick ut? tror farmor fyllde år eller nån annan ? vilken koll jag har.
sen var vi handla nyttigt godis eller nja nyttigt och nyttigt ramlösa och vanliljglass. bättre än vanligt godis iallafall:)
sen en lång prommnad med hunden riktigt skönt !
nu ska jag ta en lååång dusch och sedan se  har redan sätt den på bio. men fick låna den av simon så varför inte igen:)
 
- imorgon ska jag och mamma på bio vi ska se "hur många lingon finns det i världen?" och innan det ska vi gå och shoppa fett nice ska det bli! hon säger att vi inte gör nåt tillsammans så jaja.


nu får ni ha en fortsatt trevlig helg mina sötingar! kyss

vadå att vi inte gör saker tillsammans? VI BOR FAN IHOP!

-FÖRLÅT  mitt internet dog igår ;O så kune inte berätta den roliga nyheten :O snart kommer jag berätta den omg omg omgo mgo mg!:O

 vi ska till lisberg med klassen :DD:D::
omg så jävla tagg jag är! vi åker typ den 21 maj ? eller nåt. det blir våran klassresa , vi åkte på klass resa förra året med , haaha kan ni gissa vart vi var? såklart på liseberg då med:DDDDDD


- det var det jag skulle sagt igår . nu ska jag duscha gå och och gå, och tagga till np i engelska imorgon.....

SÅHÄR KÄNNER JAG NÄR NI PÅMINNER MIG OM ATT DET ÄR NATIONELLAPROV I ENGELSKA IMOROGN.

1 bild säger mer än 1000 ord ! pussssssss

(rubriken är menad till min mor som vill att vi ska på bio och shit i helgen-.- dah vi lever med varandra år in o ut)


htc gratia på ingång !

madelen viktoria hulda eriksén  .

va nyss på hageby världenscentrum och inskaffade en htc gratia så den kommer typ nästa vecka ungefär:)
kan visa bilder så ni vet hur den ser ut , höhöhöhöh


 jag ska ha den hära blåa:D


nu ska jag duscha och dunka musik ha det så bra så länge. ajuste bloggar mer ikväll och berättar DEN GLÄDJANDE NYHETEN :D  

sådär hemma , nyvaken , sjuk , och helt fucking slut..

hello.

-Jaa förlåt att jag inte blogga tidigare , men när jag kom hem däckade jag direkt. ska berätta lite om helgen nu så läääääs vidare ;
fredag till lördag gjorde jag sånt jag inte kan skriva här i bloggen för vuxna och lärare läser tydligen min blogg, då känns det helt ovärt. och nej jag knullade inte hahaha. sen på söndagen till måndag så var det ju tjejkväll hos jenny som vart så sjukt mysig och allt ! ( vi hade s t u d i e d a g ) vi laga mat tillsammans spela spel , kolla film , och massa  tjejsnack hihi sånt gillas. och vi skulle bada tunna också. fast den jävlen funka inte så vi fick göra annat smått och gott istället. alla tjejer från klassen var där förutom camilla och anna, och emilia o alva sov inte över . det ska verkligen göras om snart :D 

3 bilder får ni :)

där är min arm. emilia sofia och jenny ,
sofia och jossan lagar mat, jag och emilia sitter vid bordet . ( HELT OFIXAD)
julia sofia och jag . + felicias huvud.
nyvakna och fina ;d

-och vet ni ? efter tjejkvällen typ vid 1 så skulle jag till tandläkare :( dålia nyheter jag har fucking hål 2 stora sen 2 små brevid . jag höll på att börja  G R Å T A på riktigt ... 2 maj ska dom borra och döda mina tänder då:(:(:(

Allt för mig puss

http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0&feature=player_embedded#at=22
http://www.youtube.com/watch?v=uovfKDzAW1s&feature=player_embedded#at=19
http://www.youtube.com/watch?v=bVZEVeblbus&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=pY9b6jgbNyc&feature=player_embedded#at=17
http://www.youtube.com/watch?v=kM2Lnh0SYXo&feature=related


tjejkvällllll check !

hello.

just nu packar jag och håller på att fixa mig, ska in till stan en snabbis handla lite osv, sen blir det till tjejkvällen hos jenny klockan 5 . åhhh vi ska bada tunna och massor av trevliga saker !:D
aja nu måste jag öka . pussssssss



madelen hissar och dissar .

tycker ni killar kan ta åt er lite extra mycket av det här. :)

 K A L S O N G E R      björn borg & calvin klein

 vs
jag dissar björnborg kalsonger . för det känns så 2007 ? små barn kan ha det , men på er som är 16 , jag menar kom igen om ni ska gå i häng måste ni ju bära ett märke med respekt .( då syftar jag på calvin klein )
därför hissar jag då calvin kleine . mycket snyggare lite dyrare men det är värt det . ska ni visa arslerna för oss gör det med S T I L !  demostrera lite med 2 bilder , killarna är det inget fel på:O men bara kalsongerna som sitter på David Beckham är okej !

så snälla ni killar lova att jag slipper kolla på era kalsonger och spy ?
släng björnborgen , inhandla calvin klein !

madelen tyckte till puss.


laddar upp tills imorgon istället.

idag kommer jag bara att ligga hemma och tagga till imorogn , för jag verkligen inte på topp känner jag ..
alltså ingen royal wihte night för mig .
måste iallafall va hemma idag för är hundvakt till 9 , fucking nice ? hell yeah ! a eller inte..
får va social med min bästavän MTV och skvaller tidningen NU.
& heheh .

så ser min dag ut .

http://www.youtube.com/watch?v=4B803JzBY30&feature=player_embedded

april april ?

vadå att tiden går så åt helvete fort?;o  fan jag blev 16 den 3;e mars det känns som igår . nu är det 1;a april. herregud ska det gå såhärfort måste jag RAPPA PÅ MIN " ATT GÖRA INNAN JAG DÖR LISTA" alltså på riktigt?!?!
-------------
åh jag är dyyng sjuk . inte så konstigt när ALLA sitter och hostar på mig i skolan ?-.-
och på söndag äre tjejkväll känner inte mig taggad på det just nu :(
känner mig fan helt lam ....
är ni söta så kan ni adda mig på msn ? [email protected]   puss !

RSS 2.0