~look~

shu bro! kom hem nyss, har typ köpt ny bil och shit, as nice skol dag . OCH IMORGON BLIR DET NOLLNING , har hört massa sjuka rykten om det . att 3orna står och nyper 1orna i ett hörn och drar i håret för att se vilka som har äkta o fake haha asso ärligt jag skulle fan slå till dem om dom gjorde så mot mig haha ^^
aja dagens look kommer här:)





-haha oj vilken bild bomb det blev . hoppas ni gillarTTTT :)


kungsgård!

här kom den sena videon från måndags :) inget speciellt egentligen men wahtever:D



annars äre robinson nu som gäller (Y)

botten till toppen

hehe , hade segt efter jag kom hem så , fixa lite med en tröja ;)




- det är nån jävel som ringer och säger  att den kan mina lösenord t bloggen och msn ;OOO????

( L )

dagens klädval .




nu ska jag ..

till stan , hejdå

fan va sliten jag är -

sjukt trött ont överallt haha efter 1 timma i skolan och en dag på stan. det är la lite sjukt men men ! därför ska jag la dra mig till sängen strax ! snacka med "x" i tele ;) så pusssss bloggar inte mer idag tyvärr!


dag 1 avklarad!

det va lite jobbigt faktiskt! men vafan det är väll alltid läskigt första dan. kände igen några andra från olika skolor, men ingen jag direkt snacka med! tror jag träffa min klassa idag också, fick busskort! efter det drog jag t natta , vi gick på stan , träffa gammla vänner typ , linda emilia annna osv ! sen drog vi båda t kungsgård för att gå och kolla runt ! för jag inte hitta , sen fira vi nattas mamma , och leta efter hennes mus som hade rymt haha! aja en video som förklarar mer! (körtelfeber låter fuckedup)
nehep videofyme funkar inte för tillfället det var ju kul -.- ska försöka fixa det så ni får se det idag iallafall!


jag o natta ! :)


början 1an imorgon ..

känns fett efterblivet att komma med sånt här nu . alla har redan gjort det för 1 vecka sen haha. men och jag är la lika nervös som dom ? fast jag är taggad och rädd på samma gång , fast det här ska bli skoj, så skönt och slippa alla lama personer i åby hehe! fast vet dock att . thea , felicia, ditte , sandra . från hulta går där. men ah skönt med nåra gammla vänner med!  aja vi får se hur det blir imorgon!

har till och med packat "skol" väskan nu !


new !!










1 tjock tröja, gina (ser it ut som en gina tröja) 300kr
1 ring , glitter ,70-80 kr ?
1 par puff byxor hm , 200kr
pausa 80 kr
sulor, impringmeringsmedel, och sudd t converse när dom blir smutsiga. (man får inte tvätta converse)
1 par röda converse - allt som allt t skorna . 909 kr
1 bh hm , 130kr

gilla gilla gilla:)

ser det inte ut som jag ? ;o

dock tycker ju jag personligen att det ser ut som jag , haha tycker inte ni?


bjuder stenhårt. många säger att det inte ens är jag :o *host* syn fel :D

jag e redo nu

hohohohoh llala tråkigt jag har, snackar med kevin i tele nu . har egentligen inget att skriva ?
imorgon ska jag t nathalie ska väl gå på stan kanske träffa nån? får la se imorgon, kanske blir nån shopping också. äsch sånt får ni ju veta:)


gamma bild. ser ut som min näsa e skit lång, men bilden e utdragen le nåt. vet inte varför jag lägger ut den haha? aja får väl bjuda lite också;) kyssn

Harry potter på tvn wiiiihu

älska älska älska. är väl det ända man kan säga om dom filmerna? (L)


jag-vet-vad-jag-behöver-göra

tjo, kom nyss in  har varit och kört slut på min hund hehe sånt e jag bra på ! så nu socialar jag mig med er istället sånt är jag också bra på , wow! vene natta kanske kom hit sen får se lite senare. vi ska väl chilla prata av sig och så! aja nu ropar mamma så vi hörs senare. puss.




T-A-T-T-O-O



THIS  IS  SO  FUCKING  NICE  !    /madeleneriksén.











ofta sommarn är kvar?

va fucking as varmt idag ju, jätte skönt! därför palla jag inte sitta och blogga hela tiden , ursäkta mig ! idag har inte hänt så mycket , pallar inte dra t stan , måste tillfriskna till skolan -.- har chillat vid bryggan lanat med simon, försökt att fixa moppen (fail) osv hehe !

1 sak till, jag har snackat med ditte en som går på samma gymnasie och jag kanske får byta till hennes klass då äre alltså stylist som gäller wiii! men vi får se ska snacka med henne senare!


ju mer dom spottar på mig , desto snabbare kommer jag blomma !(L)

åhh jag blir aldrig av med körtelfebern , och imorgon ska jag till tandläkaren . och på måndag börjar jag skolan . asso shit detta är fan läskigt hihih! aja snart ska jag bah en snabbis till stan !(:


----------------------------------------------------------------------------------------------------


sen när blev jag "känd"?

haha fett randome pappa kom hem från en sväng med charlie , och sa att sveriges radie ville interjuva mig och honom . men jag ska nog inte snacka jag ha rju körtelfeber låter som ett jävla mongo. lyssna på sveriges radion klockan halv 1 om ni vill ! men kändes bra att dom fråga efter mig :)

aja, jag mår dåligt idag med. ska försöka krya på mig bara . idag äre kräftskiva där nere ett helt bord fult av leksaker snapps viser osv ! kanske fotar och lägger upp det här sen , får se !


bild jag inte visste att jag hade!

vad gör man?

jao! folka börja skolan i måndags och jag börjar på måndag, känns segt. men här ar det fullt ös. fest där nere !
och ajuste igår träffa jag farmor en stund fick 500kr för hon tyckte synd om mig ! yeah !
jag tror jag ska bli blond snart igen ;)



premiär den 23 agusti 2011!

haha vi bjuder as hårt , vi driver också btw !


hahahah

madelen eriksén

mitt internet funka inte igår, därför jag inte blogga !
igår hände inte så mycket jag vakna vid halv 12 hade ont i kroppen , simon kom t mig vi ladda ner filmer, vi mecka med min moppe så den funkar inte nu -.- sen ville han ut o springa , så jag fick ta hans moppe , sen när vi skulle börja se fimerna fick jag värsta febern och mådde piss verkligen.

inatt har jag vaknat heeeela tiden . sen gick jag upp halv 9 , gick o la mig i soffan och sov till nu ! men har ingen feber nu iallafall känns skönt .




kolla bloggen senare idag ;) kommer komma upp ett sjukt video inlägg ;)

nya naglar.

yes jag är ivrig och prövar allt jag har :D


mer bilder jag glömt visa !

mest från stockholm, har så jävla mycket bilder som måste bort så ska försöka lägga upp så mycket som möjligt !









ne jag orkar tyvärr inte mer! måste va social med andra . pusss

vill ni se när vi tattuerade oss?

klart ni vill ! ser dock ut som värsta pundaren , med mjukis ! men och ?


blir blind av alla lampor som lyser!

oj ja jag sov ju hos nathalie igår heheh med frida b , frida t , emilia o jag och natta då. vi fummla runt i stan , var på disco , gick på marknaden , och massvis med saker alltså haha!

- shoppingen från marknaden och annat!






köpte; 2 armband, 2 märken, 1 tatto , 1 tjockiströja, 1vattenpipa ! aboow grrr :D

äntligen vaknat bro

vakna nyss av att det ringde , jävla dolda nummer asso -.- aja men så gick jag upp och fick se att det var fest där nere, så jag skulle gå ut med charlie (o röka) ah. sen blire väl att vänta på att klockan ska bli 5 , för då kan man komma in t stan. men fuck det regnar idag med . hatar vädret som fan!! aja hör av mig seenare men kanske videoinlägg från veckan:)


en veckas bloggtorka ! :O

asso shit , jag kan förklara! i måndags åkte jag o natta till kungsö, där vi stannade tills idag hahah! alltså en hel vecka. och jag vet inte riktigt vad vi gjorde där så länge, vi åkte grymma bilar, sladda /racea på nätterna osv osv!
han skjussa hem oss vid typ 7 idag kom fram halv 9 vid mig, jag duscha snabbt packa och vi drog t stan , natta skulle färga håret jag skulle laga tänder hos tandis. (läskigt vare, asso varför ställer dom frågor när dom har hela handen i käften . dom borde inte förvänta sig svar mer haha) efter det mötte jag mamma fick cigg pengar dricka o macka , bara för jag va duktig hos tandis haha ;') sen drog med henne ner t rece, vänta lite , tog språvagnen upp t nathalie. men hon va inte hemma! men det visst e jag så jag satt mig och sjöng i hennes trapp haha! sen kom hon, och vi drog på agustifesten , åkte karuseller, träffa folk, gick på marknaden . köpte canadagos tröja och en godis. sen träffa vi frida emilia, och yra runt med dom. asso kommer inte ihåg vad vi gjorde mer idag . för vi har gjort så jävla mycket ! men jag skulle sovit hos natta idag , men kvällen blev helt fuckedup och jag mådde piss och mina ben är förlamade och värker som fan , så drog hem. ajuste vi kolla på fyrverkerier också haha !

blir bara lite bilder nu för ska sova. så visar er resten imorgon typ:)








det får räcka, en bild är ecfter vi kom hem , vi hade allvarligt duschat ute, euw moder natur..


/ nu ska jag sova , hörs imorgon puss!

imorgon blir det nog kungsör ;)

tror jag ska hålla det här lite hemligt , tills jag är hemma igen . och jag vet inte riktigt när jag kommer hem;o men ska nog lån **** ipad så jag kan blogga, åhh btw nathalie ska med;) oouf spännande;o









visa tuttarna så får du popcorn popcorn!







2 böcker , sanna historier ! redan läst blondie men måste göra dte igen!
1 kalander t skolan , och en bläckpenna som man kan sudda!
1läppstifft "angel pink" mitt andra är nästan slut!
1 armband , kors !

det var la det !så kyssn!

fimlkväll är alltid uppskattade!

yes , jag o morsan har lite filmkväll nu ! har nyss kollat på "let me in" typ , dålig . men nu ska jag snart kolla på zack effron film vet inte vad den heter men kolla på bilden haha (I)

och btw klart jag inte blivit blond , bah frida som fatta det haha! det är natta som försöker bli blond ;D



och så var jag på maxi, ska visa vad det blev , snart!

BLONDIE:O

JAG HAR BLIVIT BLOND!!!!!!!!!!:D:D:D


wiih, tror ni jag passar i det eller? (jag säger ingenting);)

ajuste skulle ju berätta..

jag var ju på fest uppe vid sjön med simon och massa andra , och vi tog mopparna upp . för vi hade lite grejer med oss och så. vi åkte typ upp och ner hela tiden för att hämta mer saker osv! sen typ vid 12 så skulle vi dra för simon mådde dåligt, så gick inte min moppe att starta, jag bah fuck. då kom massa sött folk och putta på så jag sedan kunde rulla hem ! sen dra resten av vägen , då var jag rikitgt pissed! men aja det är bra nu . eller inte moppen men jag :D



så såg det la ut ;d

mer snack nu!

jag har feta minnesluckor fyfan alltså! har mått så jävla dåligt idag , sen blev det lite mer drickande idag inte bra!
men igår kommerjag typ inte ihåg nåt bah att vi var emilia frida o natta , sen träffa massa folk. skulle på jespers fest, men vi gillar inte riktigt fjoll fester, vi är mer galna ;) så drog till timmy och hans polare som tälta i ljunga .där vart iallafall jag packad, sen ville jag o natta hem så vi kolla bussen , så hade vi missat sista bussen , sen gick vi tillbaka , så skulle fridas mamma hämta oss men emilia ville inte riktigt gå , så vart det bråk mellan henne o natta , så alla gick sina vägar förutom frida o jag som bah stod i mitten och inte kunde lista ut hur vi skulle göra! men det löste sig till slut , tims mamma (en kille som var med o tälta) hämta emilia o frida o skjussa till stan , och jag o natta belv hämtade av anders! sen när vi var utanför nathalie spydde jag ner hela jävla gatan fyfan vad dåligt jag mådde, då lovade jag mig själv att aldrig mer dricka;o hur länge håller det egentligen....?
nathalie spydde i hinken inne istället hahah! men jaja det är sånna minnen man aldrig glömmer !

bjuder på nåra bilder !




bjuder , nu får det räcka!

ni ville ju ha videoinlägg så? VARSEGOD



det här var igår på dan , innan festerna o allt, och jag gillar inte den här videon . men för er skull så laddar jag upp den så !:)

funkar ju inte att lägga upp videos :O

mer argare...


jävligt fitt arg är jag!!!

ska bara duscha så , sen får ni veta varför!

saker som ni inte visste om mig!

1 ; jag hatar norrköping , verkligen över hela mitt hjärta , det här stället ger mig kalla kårar , alla e fittor här , hatar denna skit ! (har ju mina vänner)

2; jag har jävligt dåligt minne , vet tex inte vad jag gjorde igår ,  om jag inte får tänka efter riktigt ordentligt !

3; jag har varit grön , då menar jag riktigt grön hårig i 2 år utan att göra nåt åt saken !

4; jag har inte fb , och det är jag glad över !

5; jag kör moppe utan att tagit moppekort , busigt va?

6; jag kommer få gå i 1an på gymnasiet i 2 år haha fett lame!

7; jag är halv finks halv norks och havl svensk , jävla balndras är jag fan!

8; jag brukar snacka i tele till 3/4 på morgonen .

9; mina kompisar säger att jag är 1,66 cm lång men min pappa säger att jag är 1,70 cm , sjävl vet jag inte hur lång jag är , hoppas på 170cm!

10; jag sitter och gör fransk manikyr klockan halv 2 på natten . yeah !



ouuf tuffingarna!

va ute tills nu med simon har åkt med mopparna gått, rökt snackat osv !



min playboy moppe är dock fetare än hans !<-simon jag->


seg dag , sega varor!








godmorgon godmorgon .

jaow halc åtta vakna jag av att johan ringde jag bah "förfan.." sen var klockan kvarti i 1 så ringde han igen . jag bah ah men då går jag väl upp då såhär-.- idag vad händer idag ? tråkigt väder fitta också, så vet inte men hittar säkert på nåt! nu ska jag ut och röka så kyss!


lite nytt som jag bör berätta

baksmällan 2 va sjukt mycket bättre än 1;an tyckte jag hihi!

jag har 3 paket löshår i håret nu , 2 svarta 1 mellanbrunt.!

jag har ny klocka som jag inte visat, så watch now!




så varsegod bitches;)

 


sexfantasier!

ni ville att jag skulle ha frågestund, självklart ska jag ha det . och börja med videoinlägg ska försöka, sen ville nån att jag skulle skriva om mina sexfantasier . och då tyckte jag att det passa bäst nu !

om mina sexfantasier;
ja jag som typ alla andra har väll sexfantiserat nån eller flera gånger? mina sexfantasier brukar typ se ut såhär att , jag ser en snygg kille så kan jag tänka hur det skulle va att ta hem han hem till mig och hur eller vad vi skulle göra och sen lite kinky stuff ah men ni fattar?
eller tillexempel om jag ser ett par , och dom håller på med vandra . så kan jag typ tänka " eh hur fan kunde hon göra så så vid dom tillfällena" jag skulle gjort såhär istället!
eller att jag helt enkelt är på g med nån som jag aldrig tagit första steget med , så kan jag ligga och tänka hur jag ska göra och när , och hur fort jag ska gå fram ! och ni fattar ju att jag såklart tänker på ställningar och sådär med! dah vad annars skulle jag ha för sexfantasier?!

hoppas du är nöjd med svaret teddy ;)


ni bestämmer, jag gör det !

japp upp till er om ni vill att jag ska skriva om nåt speciellt osv , enkelt va?



ta chansen nu sötnosrar!

svar!

kunde inte skriva t dig för du hade ingen blogg, så fick skriva upp det här:)


baksmällan del 2

tror det blir den filmen ikväll ! nån som sett den ? den verkar as ball haha. sen köpa cigg och lite annat sånt :)
   

nya naglar .

jag älskar mina naglar och ni älskar mig. INGA LÖSNAGLAR


mötte linn bruden!

typ seg idag eller nåt lite halv sjuk, hon också. så jag och mötte henne snacka lite rökte tog nattas tröja ! + att jag klappa en häst abooooooooooow:O




osminkade brudar är alltid sexigast , grauuwrr;***



hehe fina bilder jag vet !

-musik-



http://www.youtube.com/watch?v=7-V2JF_LIzI

http://www.youtube.com/watch?v=8zXfeWyQcVQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=9Ht5RZpzPqw

senaste låtarna jag lyssna på! check it out

-godnat- skulle jag tro

vet inte vad jag sitter uppe och segar för. ska upp tidigt imorrn typ 9 ! det jag ska göra får ni veta imorgon kväll!
och ni som läser det här "fucking gå och lägg er nu "
:D:D:D heheh


b-rudarna !:D

sämsta

fuck fuck fuck körtelfebrn är påväg tillbaka. har as ont och fyfan !
aja vakna nyss, har gjort franskmanikyr , ska ner och fixa lite nu ! så jaow . vi hörs väl senare hoes!



filmmys nu

ahh ska bara chilla. och tagga imorgon !


brb

home leh

kom precis hem , har duschat och fräschat upp mig och sånt ni vet ! igår så ..... ae vet inte ens vad jag ska skriva om igår natten . men den tillbringades mest med frida emilia o nathalie, sen träffa vi massa folk osv osv .
dagen innan det så var jag o natta på stadiumarena kolla på när våra homies spela! efter det träffa vi johan leo kevin ludde, eller vad dom hette . nää jag orkar inte ni får kolla bilderna ist ! puss









orkar inte mer! och bjuder stort på bilderna. kommer mer bilder senare puss!
och vi var på bilträffen vid maxi igår med aboow vad vi gjorde mycket!


packar och drar !

på lördag är det volvo träff hah klart jag ska dit licksom ! idag blire kanske fest ? aja nu ska jag göra mig iordning sen till natta! tror inte jag blogga nåt där får se heh! puss.


min lilla ögonsten!


Click to get cool Animations for your MySpace profile







alllrabästa hunden! sådan matte sådan hund ! my lover.


Click to get cool Animations for your MySpace profile


drar och steker , vem fan gör inte?

så kommer inte blogga idag , kan inte ta med mig datan heller internet funkar inte där. men chilla jag bloggar när jag kommer hem igen ? wiiiiiih !


HAH vrid lite till på nacken!

fest hos madde , madde , madde !

typ vid ågelsjön på fredag! inget är bestämt än men hör av mig om det senare. 0768369060 om ni vet nån annan fest ! party like  rockstar!(L)


tjo brehh

hemma nu ! fifään vad bränd jag är ! och ännu brändare kommer jag bli imorgon haha ! aja bäst att jobba på brännan nu för snart är det fan vinter igen ! jaja jag orkar inte skriva är fett lack hah! så visar bilder från dagen

peace out.



ser kks inte så mycket , men lite efter toffsen o ringen?

sista bilden tagen nyss !

<3<3<3<3<3<3<3<3<3;******

oj vilken dålig bloggare jag är! skulle ju infomera er om igår men nej nje! sorry ! men ah händé inte så mycket. stekte hela dan, sen på kvällen drog vi på strandfest , chill krökte där med lite folk!
aja idag så ska vi nog dra till vårt hus i finspång , ska bada och sola . kanske blir lite bilder till er med , vem vet !

puss&knull hjärtegull!


sämsta bilder!

godmorgon godmorgon bitches

vakna typ nyss , ska ut och sätta mig i solen . vet inte vad som händer idag , kanske blir och träffa hanna ! saknar den bruden . men ni blir infomerade om vad som händer iallafall så ta det chill !;)


haha ögonen ser nattsvarta ut hihi!

KYYYSSSNnn

cha cha cha cha och åter cha ! har nästan jätte tråkigt sitter och lyssnar på blink grymmaste är dom lyssna själva http://www.youtube.com/watch?v=9Ht5RZpzPqw

så camar jag med henka också därför får ni 2 bilder 1 på han o en på mig wiiii:D




jag ser knarkad ut så stå ut!

btw ser ni vad jag har bränt mig idag ?(H)

pusssssss

shoppade ju i stockholm också !

blev en del snygga kläder med hihi ! aja check it out!


linne från bikbok !

kortare tröja från hm !

skjorta as nice från weekday !-cheapmonday

dålig bild. från hm!

ett till par puffiga turkbyxor från cubus!

en as från tröja från weekday , cheapmonday !


det går ner mycket på ryggen as snygg, från weekday , cheapmonday.

troser nån märkesklädsaffär i nk. chantelle

troser nk , chantelle

ne ljuger inte!

plånbok frrån monki!

sött linne från lindex!

psnnband t vintern , bikbok!

skor , märke tiamo!

monkiskor , dom va så fula så dom vart söta :D
det var nog allt . och allt som allt gick på 2 349 kr bara det som är på bileerna då:)

RSS 2.0