gott nytt år !!!

nu är jag och nåra vänner på en förfest hos kirre ! sen taggar vi fest hos albert kommer bli sten grymt :D
 orkar inte skriva mera nu ska va lite sociala med dom andra , hoppas ni får en rolig nyår!
för det kommer jaag defenetift att få . PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANG ny år!!!!


bild tagen av inte mig ;)

en kvälls låt som piggar upp er !



gammal men en kick av den får man verkligen :)

aja nu ska jag iallafall slagga upp tidigt imorgon fan .. kommer antagligen inte blogga imorgon , men sånt märker ni ju right? ah !:) peace out!

jag lever!:)

sov hos emilia inatt ! vi hade det allmänt mysigt nörda badoo, och träffa en mytoman haha jag är klockren ibland! haha, jaja sen har jag bara varit hemma idag tagit det lugnt osv !

och imorgon så drar jag till stan vid 12 möter emelie vi ska sola , sen jättte snabbt till vh hämta mitt smink som jag glömde-.- sen ska jag träffa en hah berättar inte mer, sen taggar vi feeest :D så ser ungefär min dag ut , sen går vi  kanske på stan om vi hinner också:)

har inga nya bilder heller slänger in en gammal goding , hah eller nåt!


What Makes You Beatiful .


går inte att sluta lyssna på dessa godingar som sjunger ! helt såld på låten !

tack för att du sabba min julafton din spännbög!

godjul i efterskott iallafall , hade inte tid att blogga igår va ju likcosm julafton trotts allt:D
det börja bra , släkten kom och vi åt och söp , drack lite för mycket haha xd sen kom en "kompis" och hämta mig skulle sova där va bra i början , sen fucka allt upp sig , palla inte så åkte hem så var hemma halv tre på natten va skapligt arg stängde av telen och ville inte prata med nån xd men idag är det bättre igen ! fartfylld julafton blev det ju iallafall;)

aja ska väl visa lite av det jag fått va?:)






ska dra det lite snabbt ; smink , lösögonfransar , underkläder, kläningar/kläder, pengar, pressentkort, hårvolym,thailandsresan , datorn, extensoin ! iiih superduper glad nu :D:D

go´kväll!

sitter och kollar på sagan om ringen tror jag den heter och chillar bara !
kom in nyss har varit med jimmy en stund åkt bil och snackat lite.
imogon är det julafton jag kan inte fatta det alltså hel sjukt ju ;o
men nu orkar jag inte sitta här ska ringa några samtal , kanske hörs imorgon kanske inte;)


bilden säger allt!;)

ni skrattar åt justin bieber han skrattar åt era bankkonton;)

hohoh va bah tvungen att ha den meningen som rubrik (a)
 men det va inget med han jag ville skriva om , jo glömde berätta att skolkattalogen har kommit skit grym design tycker jag ! och många skolor i stan är med toppen ju (y)



vi fick en lite bild haha för vi e mupp klass! ne men inga ville typ va med xd

missa julavslutningen >.<

hejsan bloggen! har sovit borta så har inte bloggat så bra förlåt för det . har inte haft skola på hela veckan , för i måndags var jag ju bakis , tisdagen hade vi ingen skola inte onsdag heller, sen idag skulle vi ha julavslutningen men emelie och jag va uppe till 6 på morgonen ! jag va ute och träffa linus rätt länge och hon gjorde annat haha så så är det! kom hem nyss har duschat och så , ska kolla på jägarna2 nu och bara ta det allmänt lugnt osv !

2 osminkade bilder jag bjuder på , för att jag inte har några andra !:)


THAILAND om 14 dar !!

japp det är sant har ju sagt att jag skulle på en resa men att jag skulle berätta om det senare och nu tycte jag det va dags!
ah den 7 januari ska jag till thailand phuket ska vara där i 2 veckor och 1 dag! ska nog tatuera mig åp2 ställen (berättar inte vart och hur nu ) sen bleka tänder och sätta i löshår wopa wopa!
neggah kommer jag blir !




fan nu mår jag bra alltså !:D

sean paul <3



bara för jag är tagg över att tomten kommer snart ;s

nu har julkänslan verkligen kommit ! right?


så ser det ut utanför mitt fönster när jag vakna förut !

godmorgon

jag är tillbaka!

jag sket i skolan idag mådde så dåligt imorse ! har ju festat fredag och lördag det har verkligen tagit på krafterna känner jag . slagga kkvar hos han som hade festen igår så sov från 8 till 1 hos han , sen drog jag hem vid 2 sosomna 3 sov till nu halv 12 haha fatta inte hur mycket jag kan sova alltså?
har iallafall varit galet kul ska ni veta . lite bilder kommer nu , eller ska kolla om jag ens stog några haha !





nästa fest på lördag;




nu får det räcka. alla bilder är urkassa haha! hörs senare :)

kommer bli dålig uppdattering nåra dar till!

hej har tänkt blogga några gånger sen har det inte blivit av , sov hos emelie igår till idag . och sen ska vi hem till mig packa och fixa lite sen in till stan direkt igen möta upp nathalie, sen taggar vi söderköping , och imorgon blire fest med . så bloggar nog på söndag isånnafall. liten bloggpaus får det bli nu puss!

jersey shore at mtv! slappa slappa slappa för en gångs skull!


Ambulansen åkte nyss..

hej är lite skakis just nu för fick ringa 112 till emelie för hon börja må sjukt dåligt , hennes hjärta slog  as fort dom sa att hjärtat gick i 130 och det är mycket fan och att hon har feber . så ambulansen åkte nyss härifrån med henne i , kunde inte följa med henne för charlie kan inte vara själv hemma. stackarn alltså hoppas hon kan krya tills helgen ! alltså hon va tvungen att ligga på golvet för hon inte fick luft skit läskigt!
hon blir säkert bra!!




godmorgon

sitter just nu i klassrummet helt ensamm, fick skjus så därför jag kom så tidigt idag .  ehm snart har vi nog so sen engelska helt okej dag ! sen måstejag hem dirr för ska vara hundvakt åt charlie den jävlen kan inte va själv -.- fast mattias kanske kommer så det blir nog bra ändå:)
aja nu kommer emilia så ska ut o röka och snacka lite om helgen . hörs sen :)

en härlig bild till en härlig morgon . elleR?

lockigt värre!

hejyou! har precis blivit klar med att locka mitt löshår, vet inte varför hade bara lust med det ! lust att va lite extra fin på en onsdag (a)
idag var det ju praktik kul som vanligt. fick en liten julklapp av personalen en jätte söt ängel. sen av barnen fick jag såklart 90000 teckningar haha sweet !

jaja har inget mer att säga så byee !


2 fula bilder jag bara la upp för utfyllning, den första är från tidigare idag den andra är typ från nyss ;d

kräftaN

hellu bloggen nu fick jag tid att sätta mig och konsentrera mig på bloggen !
skolan idag bestod av bara matte sjukt med segt ska jag tilllägga på vår 2 timmars lunch rast så gick jag och emelie och sola , och SHIEET vad röd jag är nu alltså helt oroligt alltså!
och en till kul grej är att jag och emelie är med i lyxfällan?!?!? nej inte med men vi kommmer synas på tv för vi gick visst in i bilden haha grymt ! sen tog vi kort på snubbarna fast bakifrån höhö!


sen ska ni se på brösten med ! men fick ingen lämplig bild att lägga ut !

och så är jag tvungen att visa er ..

dom från lyxfällan ! hehe coolt ^^

aja nu har jag laddat ner hangover2 så ska kolla på den igen ! peace

shopp shopp!

nu mår jag bra ! har shoppat lite smått och gott alltid lika trevligt!
fast mamma säger nåra av dom är mina julklappar. även fast hon sa att jag inte skulle få några mera haha jaja vi ser hur det går!



flis tröja från monki marinblå as skön 450 kr

glittergrå tröja från verromoda180 kr

kläning från veromoda 300kr, den är genomskinlig på axlarna där!

tights från veromoda 80kr?

kortjtocktröja från gina 300kr.

två par tights från gina 200kr

julklapp åt farsan ! skiva höhö..

sorry frö dålig bildkvalite men bryr mig inte :)

jag går aldrig tillbaka till nåt jag lämnat förevigt!


hellu !

hej bloggen . kom hem från anna för några timmar sedan ! vi hade det riktigt trevligt igåt. vi va ute på stan och knasa oss, sen söp vi lite med ,kanske lite för mycket. är iallafall as trött idag så har baa varit hemma resten av dagen, innan jag åkte hem hyrde jag film med, så det har jag kollat på nu .
och mamma klagar på att vi inte umgås så mycket-.- så vi ska på stan imorgon hoppas på att det blir några fina fynd:D
aja nu ska jag kolla på nåra roliga avsnitt av nåt program som jag inte bestämmt än!


at anna

hej på er! nu har jag hammnat hos annie hihi . sov ju hos emelie igår kunde inte sova på hela natten så va as trött i skolan .. efter skolan åkte jag hem duscha och packa lite sen åkte in till stan igen för att träffa anna , vi gick på stan först lite. sen drog vi till åby och fixa en grej;) sen tillbaka till stan och nu är vi hos henne. vet inte vad vi ska göra riktigt vi ska ha lite chillkrök iallafall, för orkar verkligen inte festa sönder idag naee det blir inget !
bjuder på nåra bilder!
nåra halv söta cam bilder jag bjuder på , får se om vi hörs senare. men äh det märker vi peace out!

nyårskläning check!

nyårsklänningarna!


tänk typ lockigt hår, par höga klackar , woopa då blire nice !
bikbok ord pria 300kr rea 150kr fynd!
här är emelies kläning:)


as sexig vava? newyorker 320kr wopawopa!


hos emelie.

godkväll eller vad jag tänkte skriva.

vi kom hem till emelie för ett tag sen har duschat hennes ena katt dö sur blev den haha. igår så sov ju hon hos mig vi hade det mysigt osv . sen skulle vi åka till stan runt 11 men försov oss lite så kom in till stan vid halv 2 typ. då vi åkte och sola dyng skönt var det neggah är vi nu , eller? aja nu kommer emelie ur duschen så nu är det min tur . ajuste kläningen jag köpte kommer nog upp snart !

bild på från när vi sola.


Dålig kamera !!!

då taggar vi julafton gott folk:D

eller? ne men 2 veckor kvar till julafton iallafall, börjar ju få lite julkänsla iallafall. eller vad tycker ni? eller jag skiter i vad ni tycker hihi.

idag då så var det skolan bla bla, sen efter skolan gick jag emelie emilia på stan , jag och emelie köpte nyårskläning yeah ! ska visa er den senare:) nu sover emelie hos mig iallafall, så håller på att ladda ner lite filmer osv som vi ska kolla på sen . peace.



haha kolla så nöjd jag ser ut då haha.


en till tidig julklapp!:D sånt gillas starkt!

åhh vad glad jag blir, när jag kom hem från praktiken idag så säger mamma att hon har en julklapp till mig , så jag bah tänkte ahapp det är väl en tröja eller nåt? men så ser jag en dator gissa om att jag blev glad;o
det är min andra tidiga julklapp, först thailands resa nu en dator, vad kommer här näst? att jag ska få ett syskon? haha ne euw klarar mig utan ! så har redan fått juklappar för över 90 000 .. så lär ju inte bli så mycket mer nu !
 jaja såhär ser den ut ;



fett med happyface nu ! aja det var nog bara det jag skulle säga?
och sen så kommer min uppdattering på bloggen bli så mycket roligare nu , för nu kan ju blogga hela tiden igen :D

sådärja!

nu kommer bilderna jag lova er tidigare idag :)


2 bilder på emilia o emelie o mig sen vi var på maxi nån gång ? shoppas osv ja ni vet nog vad man gör på  maxi?


och 2 bilder på mig o emilia. efter maxi så gick vi på motorvägen till lager 157 hahah fett knas!

nån annan gång när jag va hos emelie så var vi ute med katterna  , och såklart springer dom iväg så då fick vi motion kna jga lova er hahah ! jag har typ bott hos henne , så det händer alltid massa saker;)

emelie o charlie hos mig, den dagen tror jag vi hade varit med steffani och paolina. sen så var vi hos krille och gjorde lite ! kan inte gå in mer på det här.



sen resten av tiden har vi supit sönder! haha kul som fan har vi haft , den sista bilder är från i lördags var kul ! har inget minne mer från det , hade däckat lite då och då xd men iallafal så sov jag kvar hos kristoffer :)

så det var det mesta , känns som jag inte har varit vid datan på evigheter men jaja. ska försöka bli bättre på att blogga! men nu blire inget mer blogg idag iallafall återkommer imorgon puss:)

-

-


lovar att bli bättre nu !

hello . min uppdattering suger verkligen just nu det vet jag om okej?
men har haft så mycket för mig på sista tiden . men när jag kommer hem ska ni få massa bilder som beskriver vad vi gjort osv det lovar jag er ! men blogg har blivit så tråkigt nu eller jaow hela data grejen har  blivit lame förfan . jaja men vi hörs senare .

peace out!


gammal bild, men sitter i skolan så hari nget speciellt att erbjuda !


RSS 2.0