True truewww !


Ööööhhhhh!????

Sååå det kan gåå?!


Sola!

Nu blire sola i vinterkylan:-D


C i à

Nu blir det att lägga sig i sängen och försöka vila lite , för att snart dra sig upp igen.. Jaja tur att det är FREDAG imorgon :-D bjuder på fula bilder men , lite ska man ju bjuda;)


Julklapp till killen?

Här kommer lite tips till er tjejer som ni kan ge era boys i julklapp! Också lite mys tofflor, och klockor uppskattas rätt bra ! Lite kläder och andra accessoarer ! Jag tycker det är svårare att köpa till killar , finns egentligen inte så mycket!? Eller är det bara jag som har dålig fantasi?


too cool foor schoool!

Click here for more graphics and gifs!
 
Click here for more graphics and gifs!
 
Click here for more graphics and gifs!

S o v s ö t t


Tänkte att tipsar lite!

Nu när vi börjar närma oss jul och sådär så får folk oftas panik över vad man ska köpa , så först tänkte jag hjälpa er killar vad ni kan köpa era tjejer. / kompisar osv! Detta är ju så sjukt mysigt , att få typ morgonrock , parfymer, mjukisdressar osv. Och denna plattång gasch , köper du den så lär du få en riktigt bra natt;) Ja nästa gång tipsar jag er tjejer :)


Pics

Bilder från helgen kommer nu , sjukt slitna tjejer klockan var väl mellan 3-7 på natten/ morgonen. Kvällen var helt ok tyckte jag , dock sluta den inte så bra;/ men det kunde varit mycket värre också! Så ta hand om varandra nu , så höra vi senare puss!


Nu blir det städisch!

Ajemen ni hörde rätt , jag Madelen eriksén ska städa. Haha nej men jag brukar göra det, fast nu när jag varit "sjuk" så har jag inte orkar och nu ser det ut som tredjevärldskriget här hemma så, over and out:)


Är så jävla inte trött!?!?

Fan har bara legat här och glott , steffe snarkar som en gris , har inte varit i skolan i måndags eller igår pga min sömn , men vill ju komma dit imorgon får väl se hur det går.. Fan dethär med sömnproblem verkar ju va smittsamt vafan är frågan? Aja ska gå upp och göra tee som jag rekommendera till andra , now to me! Puhhhhh puss på er sötisar!


Ännu en sömnlös natt. . .


Sjuken..

Åhh orkar inte. Ska duscha nu så hare gött alla friska:)


Nytt försök !:)

Nu börjar jag om , ska blogga lite mer nu , jippi tänker ni nu va:-D♥


bloggpaus

det bara blir så nu allt fuckar!



So sorry

Just nu kollar jag på mean girls och fixar håret. Så vi kanske hörs senare kiss and hugs bitches:)


Skaffat oss en voffsiii!!!

Titsu chiuaha är det alltså en blandras, Banjo är namnet på denna lilla gullis! Haha nr tyvärr var bara hundvakt, men skulle inte tacka nej till att få han på hel tid, eller vad säger ni?;)


Baby bunny


21:45

Helllooo mitt internet har varit off hela dagen .. Snor från steffes nu hehe ! Idag har jag väl inte gjort så mycket skolan gjorde omprov i matte klarat precis! Efter skolan kolla jag i steffe på lägenhet känner mig smått förvirrad vet inte riktigt hur det blir på den fronten , jag gillar läget och följer strömmen sen tog jag o Emilia promenad . Idag har jag käkat jävel alltså.. Så det fick bli min lördag idag:(. Jaja imorgon slutar jag halv 11 börjar 9 fett Nice alltså:-D puss på er sötnötar!!!:)


:)

Sola med för ett tag sen , sköönt . Hatar verkligen att vara vit , vem vill se ut som ett jävla spöke liksom?! Ae brun ska man va thats it :) Godnatt !!!!!!!


Hipppiiee

Kom nyss hem från promenaden med emme , är sjukt stolt att jag ens tog mig ut ! Men satan vad ont jag har i fötterna och benen , dum som jag är tog jag på mig converse-.- jaja blir nya träningsskor idag eller imorgon ! Och snart kommer steffe så då ska vi ner till tempo och köpa sallad muuums:)


Tjoosaan

Har precis slutar så kom hem nyss , nu ska jag göra mig iordning och vänta på att emme ska komma med hennes lilla vovvfsi sen blir det en promenad , ska bli skönt:-D. Och lägger upp denna bild bah för jag diggar den sten hårt!!!!


Weekend hunter!

Blev liite nytt med mig hem , var och köpte ännu lite till presenter till mami min :) och såklart kan jag inte låta bli att köpa nåt till mig heller , vet skit dåliga bilder med we!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2110673/images/2012/pic_50a2bf81ddf2b31d200007cb.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2110673/images/2012/pic_50a2bf81ddf2b31d200007cb.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2110673/images/2012/pic_50a2bfa19606ee20c1b7b7ac.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2110673/images/2012/pic_50a2bfa19606ee20c1b7b7ac.jpg" class="image">


(L)

Jag kan träffa tio killar, fika med 9, chatta med 8, smsa med 7, prata med 6,
gilla 5, gå ut med 4, vänja mig vid 3, bry mig om 2. Men bara älska 1 ♥


Grattis världens bästa mamma !

Mamma fyller år idag nawii , så ska hem till henne strax och käka sen lite tårta med;) hade inga bilder på henne hade bara 1 när hon är stäädiishh :-D


Misshandel !!

Av badkar;o

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2110673/images/2012/pic_50a15e1ee087c311e2251066.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2110673/images/2012/pic_50a15e1ee087c311e2251066.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2110673/images/2012/pic_50a15e1ee087c311e2251066.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2110673/images/2012/pic_50a15e1ee087c311e2251066.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2110673/images/2012/pic_50a15e71ddf2b34f92000c52.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2110673/images/2012/pic_50a15e71ddf2b34f92000c52.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2110673/images/2012/pic_50a15e84ddf2b34f58000b86.jpg" class="image">


Mot gymmet!

Ska bli skönt att svettas lite:)


Heyyy banana!! Wazzzap

Så skönt sluta nu , eller nae men gick efter möte , så nu ligger jag och dricker smoothie och ska läsa en skvallertidning. Det borde jag egentligen inte , har prov imorgon har inte ens tittat på de , men får väl fuska eller något ;p jaja sen ska jag städa och sedan gymmet :)


<3


Relax Broh chilla

Blir sista inlägget för ikväll , imorgon äre skola och möte , sen hoppas jag på träning också ! Mer än så vet jag inte , sånt som märks , men vi hörs :) ( vet att jag ser bitchig ut på bilden) but im not :-D


Fffffff


.

Godmrgon , håller på att fixa mig , blir lunch hos birre&babba idag ! Så nu ska vi ställa in bubblan snart sen drar vi, hörs senare puss!


kvalitetstid!

nu blir det ett varmt skönt bad ! vakna med huvudvärk ,så det här är jag värd!



Fin åk !

Hihi bjuder fina bilder på lilla mig :)


Heeeelg !!!

Såå himla skönt , få sova hur länge man vill så gött:-D bjuder på en sms bild , ias humor-.-"


Å herre min !

Fyfan vad jag slet på gymmet då , ca 4 timmars hårdträning wow är helt död nu , vill bara sova men då vet jag att jag vaknar inatt dö pigg så får vänta lite! Oooch varför ska jag alltid missa när det snöat!? Vill med se:(. Känner mig såhär just nu;


Rör på arslet!

Nu blir det träning , skönt att röra på sig lite , bjuder på ful bild ! Enjoy:)


grattis Babe !!

idag fyller nathalie år wihuu , så ni kan gå in på hennes Blogg och gratta och grejer --> www.nathalielinea.blogg.se (L)








bjuder på lite bilder på oss med !

matte punkt nu

så kul kan man ha alltså !:)



zzzzz

godnatt vi hörs imorgon alla fina !:-)


bjuder på Old pic!

Spontant barre


back on track !!

haha tillbaka i svängarna igen, virres gamla , går riktigt bra ;)



YOLO

Ska väl börja fixa till mig efter mellanmålet här. Steffe ska byta bil med Viktor Hell sen . sedan kanske det blir av till stan och kolla lite , äsch får se sen kiss and huggs:::)


Alltså kääärlek på hög nivå!

Jag och steffe är jätte sugna på att skaffa hund , eller ah mest jag då. Men det blir väl när vi flyttat och är lite stadigare :) steffe har ju sin katt , gillar egentligen inte katter ,dom är inte lika personliga som hundar ! Men blire hund för oss så blir det en mopps kanske två till och med ;) kolla hur söta är dom inte då? Detta är blondinbellas hund men ack så söt!!!


Säger bara sov gott!

Har inget vettigt att skriva. Så vi hörs imorgon:)


kallt ute nu :(...

har ju glömt visa er mina platåconverse , bättre sent än aldrig . right?



Gotta ner mig i sängen .

Äpple och vitaminwater. Känner mig lite sjuk med , så blir ingen skola för mig imorgon! Sjuk/lat en hårfingräns ;)


Glöm inte Farsdag på söndag!!

Hitta min present på icamaxi nyss haha bra det (y)


Bara jag som har värsta julfeeling eller?!

Så mysigt när det är mörkt redan vid 5 så man kan tända ljus osv ! Jaja Emilia drog nyss hem och steffe kommer snart vi ska kolla på tuffaste bilen i stan lätt asså :-D hörs senare puss alla fina!:)


ÅHHH ORKAR INTE SKOLAN !!

gick Fan i sömnen hit , Usch och fy ! slänger in en liten bild på det här med :)



Natttiiii nusssiii

Nu ska jag se klart harrypotter sedan blire en dejt med sängen , så vi hörs imorgon natti:)


Va man full ellelele?

Haha Fyfan så gräsligt


Blir så jävla fucking less!

Finns fan folk till allt dessvärre .. Förstår inte hur människor tänker ibland alltså! Folk som man träffat dödligt mycket umgås har kul med osv osv . Som en dag bara helt plötsligt inte hälsar inte ens kollar på en , vafan är det för jävla stil då? Bara för en liten skit grej ? Jag menar skärp er nu svenska folket visa att svenskarna kan vara hyggliga mot varandra! Men sånt folk jag just beskrivit är inga vänner , golddiggers är va dom är , om jag ska använda nåt millt ord! Ledsen för PMS inlägg men behövde få det sagt. Peace out BiTcH:)


Home sweet home

Btw så har jag en riktig dålig hårdag, sen äre jävla stökigt ,


Yammmiiie


Nu kör vi!

Nu blire ut för mig och älskling, hoppas ni andra har det en trevlig lördag:)


Hemma från middagen!

Kom nyss hem efter middagen som var både mysig och god hehe! Nu ska vi ta en redbull och ut sen göra stan osäker ! Bjuder fett på 2 bilder när jag fixa mig förut:)


Ja glad alla helgonen då får man väll säga !

.... Såhär på morgon kvisten!!


Har ju så det räcker ... Ikväll:-D


Fix it

Håller på att fixa mig lite för en trevlig lördagskväll:)


TGIF:-D


Ähey sluta lek

Haha leka med bilder är as kul ju , bara jag som tycker huh? Tänkte dela med mig av en av alla 100;p


--------------

Nu ska jag göra det jag är bäst på r-ö-k-a. Kul att veta va?;)


Godmorgon

Är totalt borta i knoppen idag.. Älskling kom hem med redbull och lite mat till mig nyss , känns bra! Sitter just nu och kollar runt på lite fjortis bloggar haha då har man brist på nått att göra ;p


RSS 2.0