Den man ligger med får bädda!
planeringen lyder!

helloo bloggisch! har solat solat solat heelda dan ! från halv 11 till halv 6 det är fan många timmar det! snacka om att jag har fått färg nu då! hehe liveeeeeeeeeet :D oon!

aja har en plan på yttligare 1 till tatuering! har ju lite kontakter inom den branchen så det är ju toppen fan !


asså hur snyggt är det inte? OCH vadå horstämpel? det är ren bullshit!! varje tatuering jag skaffar mig ska ha och kommer alltid att ha betydelse , just so you know;)AND!

måste alltid va värst när det gäller färg på.--

HUDEN . vill alltid va brunast .. mår fan inte bra annars , det ända jag gjort idga är att legat i solen :D steffe o benjo ska fan inte få va brunare än mig ... fuck nooooooo!
nån mer som känner typ som jag ?;)


liiite färg? och dethär är bild från i förrgår med:)

hög som ett hus av morfin och andra smärtstillande ...,,;)

HAR SÅÅ FUCKING HOOOOOOOOOOR ONT! va på sjukhuset i 14 timmar igår... har som 3 stora hål i halsen nu blodigt massa blåmärken och en sinnessjuk smärta !mmmh livet eller?
aja kan ju visa er bilderna från sjukan . (som man egentligen inte fick ha mobil på) who the fuck cares?
innan operationen ;efter operationen helt väck pga allt dom stoppat in igenom droppet ;o

haha bjuder!

akut opereras imorgon kl 07;30 ...

för halsen nivet ? har ju väntat dö länge. men dom ringde tydligen på förmiddagen idag och bah kan nu komma imorgon . tacka såklart ja för har sån smärta så jag bara vill hoppa ut genom fönstret !!

jaja nog om det . ida är jag hemma .. som jag inte varit på länge . orkar inte berätta vad jag gjort för kul den senaste veckan lever bara livet nivet ! men igår var jag med natta steffe benjo o ante vi shoppa lite käka gleeed. sen träffa vi lite folk haha kaos ja tack tack ändå ;p sen slagga jag hos natta vi hade det allmänt mys så länge sen vi sågs osv , vi tog ganska mycket bilder tänkte bjuda på några nu ! enjoy bitches:D
sååå söta vi är :D dom får räcka för tillfället!

har nyss solat i 1timma nu sitter jag och bleker tänder måste va fräsch inför imorgon ;)

peace!

påt igen barre ;)

ojfan vilken bloggtorka men återigen är aldrig hemma vafan sommarlov nu och grejer då sitter man fan inte vid datorn right? och imorgon är det MIDSOMMAR yaow fan vad tagg jag är påt helt galet !
jaja jag har bättre för mig än att blogga men vi hörs bitches ciao:)


RSS 2.0