för det första så borde ni ta en titt på erat liv innan ni börja tänka på mitt PUNKT

Anonym om sluta med att jag o emelie fick åka majabuss hem fuck aina!:
HAHAAHAHAHAHAHA vilken jäkla tuffing shiiit aså omg!
du är sjuk tjejen jävla fjortis vafan, om du hade kännt någon i norrköping så hade du fått jävligt dåligt ryckte men dock så vet ju ingen vem du är som tur!
hahaha jävla fetto vafan stoppa alla bilar i trafiken är jag förvånad haha nej absolut inte !
sluta sup också förihelvete du blir ju ändå aldrig full på riktigt som din förra suparfest du satt och spotta ut lite vattan i handfatet hahah fyfan bruden skaffa ett liv :) puss<333333333333
IP: 78.79.172.194

SV; för det första , vet du inte vad en fjortis är? det är typ motsatsen av mig. och du myttar rätt hårt du vet att jag bor i norrköping ;) inget fel på mitt ryckte men hur är det egentligen med ditt? och fetto? asso kolla jag är nöjd med mig själv jag är söt har alltid vart söt sen jag föddes kommer alltid va det så jag klarar mig. tydligen är det du som inte mår så bra över ditt utseénde, eftersom du skriver anonymt! du , jag super precis hur jävla  mycket jag vill , det är så skönt att kunna tänka på annat för en stund ! den där bilden är tagen av mig själv och det var licksom en drivbild, men tydligen är du så liten så du inte förstår sånt. shit du är verkligen pinsam , kanske du som borde skaffa ett liv. och inte jag , ellerhur? hahahah jag bara längtar på att få reda på vem detta är , DÅ DU DIN SJUKAJÄVEL är ditt face sönderslaget ! du kan sluta att kommentera min blogg också orkar inte ens tänka på hur mycket tid du lägger ner på  mig haha. bye :)


old old old! bryr mig inte!

slaggat hos kristoffer kom hem igår så..

så därför har jag inte bloggat. efter den den galna dagen (inlägget under) så sov jag ju hos emelie sen åkte jag hem tror jag sov hemma en natt med? sen drog jag till henne igen vi hade chillkrök hos henne träffa nåra bögar också! sen kom kirre och hämta mig typ vid 2 på natten så drog jag till han , vi kolla på film typ gick och la oss diretk hade det allmänt mys jaow! vi somna 7 jag gick upp 10.. träffa emilia en stund med , sen drog jag till snuthuset fick mitt pass o grejer. så när jag kom hem igår så somna jag 7 gick upp 6 imorse va fortfarande trött haha illa. ja vi va ju lediga i måndags :) hade dock praktik idag så skönt det! imorgon taggar vi skolan .. ska nog försöka shoppa lit epå stan efter med . men jaja skitsamma vi hörs imorgon !


bild på när vi träna i fredags !  fick inte nåra nya bilder .


sluta med att jag o emelie fick åka majabuss hem fuck aina!

haha har inte så mycket minne från igår men det jag hört kan jag berätta ..
jag emilia o emelie mötte emilias pojkvän och hans 8 kompisar vid rece så skulle vi ta tåget till tranås tog typ 1 timma dit med tåg shit asso.. vi hade typ 8 platter öl o grejer , så vi börja supa redana då, ahvi skulle kolla bortamatch hästarna mot tranås klart hästarna vann med 2 poäng haha! jag sa att jag va under 15 så kom in gratis haha herregud!alla sa att jag skrek massa skit åt tranås klacken kan va sant xd sen när det va såhär paus så gick vi till skogen drack mer , för dom beslag tog alla öl som vi hade där inne, sen blev det att jag o nån stanna i skogen typ 30 min jag tuppa typ av så ha ringen aning om vad som hände.. sen ramla jag hela tiden så har fetaste blåmärkerna på benen o såren. sen sprang vi 2 km för att hinna med tåget, jag typ stanna alla blilar hela tiden xd  sen när vi va i rece i tranås så skulle det typ bli gängbråk o grejer ;o fatta ingenting , sen så vart det bråk mellan mig o nån kille,börja slå han;o han bah " hade du vart kille hade du legat på marken" jag bah skit i det slå mig shit asso ! sen när jag skulle gå o säga förlåt så trycken en annan kille upp mig mot väggen o knuffa mig, hahadå börja jag gråta allt smink bah rann , alla bah han gick för långt men han är sån. men vi vart vänner sen igen ! sen skrev nån spring över tåg spåret den kommer, sen den där tågköraren, vägra släppa in oss bah för vi gjorde det ??! då kasta nån in sin öl i hans hytt grej, då ringde han snuten, så snacka dom med oss o grejer.. men vi kom in till slut , men sen börja elias hota han som såhär går runt i tåget så väktarna kom, slängde av elias i kimstad jag bah va i helvete håller ni på med era fittor så gick jag med ut och bah han ska på igen , till slut kom han på , fick sitta längst fram ! senså var jag med nån på tågets toa höhö ni fattar? jaja väktarna bah öh öh öppna förfan jag bah shiet helvete också. så börja han jiddra med mig , jag bah "LÅT OSS BAJSA IFRED FÖRFFAAN" omg asso.. väll framme i norrköping när vi skulle gå avser vi eliasligga på marken med typ 5 snutar över sig då fick jag damp och drog i snutarna dom bah puffa bort mig , så emilia börja käfta med horsnutarna dom var brudar med vettni dom är maktgalna förfan , så skulle vi gå därfirån så följer dom efter mig o henne . så ringer dom emelies morsa o grejer , ochså fick vi skjuss hem till vilbergen i majabussen jag bah "FUCK AINA FUCK AINA FUCK AINA" hela tiden haha. så spydde jag nästan på snutarna med . omg sinnesjuk kväll alltså! men det va kul iallafall (a) ah när vi va hos emilia spydde jag sönder i hennes dusch oc grejer hahahah shit . sen skulle vi upp halv 9 för att gå till skolan idag för det va öppet hus, va dyng trött. gjorde inte ett skit i skolan vi bah satt -.- sen drog jag hem , skulle egentligen tillbaka till stan men jag sov från 1 till 5 så missa sista bussen härifrån ..
men jaja vi ska nog ha lite kul imorgon igen så vi taggar det istället :D
gud nu ska jag sluta skriva förfan !
nåra bilder jag fick iallafall. enjoy förfan.









dom första 2 bildern aär från tågets toa påvägen dit.
dom andra är från ishallen eller ja arenan där.
bjuder fucking hårt på bilderna. ni får ha det så bra så hörs vi när jag har nåt mer att skriva!

peace out and fuck aina!

taggar vi utgång ikväll på lördag och söööndag !

sitter o skolan , slutar snart, har inget att skriva om så säger därför hejdå min söta !

JÄVLA OMOGNA FITTUNGAR

kul att folket har hackat min msn , min blogg (som jag tagit tillbaka) och bloggtrafik för mig . alltså serriöst har ni inget fucking liv eller? nej tydligen inte ååhh så jävla förbannad förihelvete! jag har ju mina aningar om vilka 2 det kan vara . och jag ska fucking slå in pannbenet på dom och krossa näsan på äckelungarna !
bara så ni vet så har jag hackare till kompisar jag med, ska HACKA ERAT LIV ! kan hacka bloggar , men sen är det msn o grejer kvar!

eller så gör vi såhär, ni bah erkänner och säger förlåt . så får ni har erat face kvar, men kommer ändå hacka allt för er !

FUCK OFF omogna 96er;)

in your face FUCK OFF FUCK OFFF GHY365

R.I.P <3




...

en grej ni inte visste ? SNART SLÄPPS MIN LÅT !

tänker inte avslöja mer än så ! men den är grym bah så ni vet ;)



2 bilder jag bjuder på, från inspelningen . peace out

ojojoj nu var jag ingen bra bloggare?


tog inga kort på festen ;o herre min gud säger jag bara.. men ja jag har inget att skylla på tyvärr.. ska bli bilder denna helg som kommer ist lovar er !
iallafall 1 bild på mig o emilia innan utgången . fina vi licksom,

ajuste , lite nya saker har det ju blitt med !

great (y)



1; id kortet. mitt pass ska hämtas imorgon! sen taggar vi thailand?
2; skor märke tiamo 800kr .


JAG LEVER OKEEEEEEEEJ?

jaow rubriken säger allt jag vill ha sagt! helgen var galen som fan och som vanligt, gjorde ju ett inlägg från kirresplace, då vare ju lite förkrök . sen drog vi till albert , när klockan va 10 så var det smockat med folk herregud va trångt det blev . lite tjaffs med ju haha men sånt tillhör ju . "din dumma hora" pft!
aja kommer inte ihåg så mycket har blåmärken och sår på hela kroppen haha, men sen sov jag hos rickard vi fick skjuss av danne trångt som fan i bilen fick sitta på varandra spyfärdigt som attans . men spydde faktiskt inte yeah ! aja , jag ska visa er lite bildkommer hem , så ni får stå ut tills dess!

kanske blir att gå på stan med emilia efter skolan om jag orkar jag är ju dyyyyyng trött ! men fuck vad jag blabblar men peace out !


med dom bilderna vill jag säga kysssn ;)

@kirres place .

tjo fan , jag och emilia kom nyss hem till kirre vi har lite för krökinnan vi drar till abert hehe, dom gick ner och köpte pizza nyss, men har så ont i fötterna av mina skor, så jag fick va kvar här. och så såg jag en data så slängde mig ner här för att blogga hehe bra va? aja det kommer bli hel grymt ikväll med skulle jag tro wiiie.
aja hoppas mina fina bloggläsare har det så kul idag med . så hörs vi nån dag . kysssn 



salvi

hej hej. sitter i skolan nu typ har haft lunch, så vi chillar . imorgon är jag ledig , eller ledig o ledig men jaja ska va hemma iallafall trevligt! aja har inget vettigt att skriva såå. ni får ha det bäst osv :)


bjuder stenhårt på bilden , ciiiaao

lev livet innan livet lever ditt! smile biatch !

tänkte på en grej, på lördag är det en fet fest på gång igen , och jag vet att jag söta läsare som gärna vill komma ? isåfall hör av er till mig så får vi se om jag tilllåter er att joina :)


emilia och jag , älskar dig hjärtat <3

push push baby!

hello! nu har jag tid att slänga in ett inlägg eller två:) jag somna halv 2 inatt illa och gick upp 6.. tror ni det gick på riktigt eller? nae fick 20 min på mig att fixa mig innan bussen gick herregud alltså! hade såhär praktik med mina skitungar hur gulliga som helst dom hade saknat mig sa dom awwwi!

aja 3 bilder från idag på mig  !



den sista är tagen på dagiset , julia skulle vart med men hon vart lite rädd frö min min mobil, stackarN!


här mår man riktigt piss.nu

nu ska jag säga er vad som hände igår !

ja åkte in till stan vid 5 träffa emilia och sara vi drog och käka sen till haga till tintins lägenhet där vi hade lite förkrök, sen när klockan närmade sig 7 så gick vi ut och mötte steffi och emelie vid marielund, så mötte vi upp en grabb som med skulle på samma fest , tog ett tag att hitta det min vi fann det till slut ! så var det typ 2 till killar där uppe, va lite lame i början vi körde shot spel ni vet , sen när vi börja bli lite lulliga så börja det hända lite saker, sen ringde stellan och fråga om dom fick komma , så jag gick ner och mötte dom , dom va typ 8 pers så det blev jävligt mycket ös till slut asso , rökmaskin discolampa, synt vet inte allt det va! ( ber om ursäkt för mitt beteende igår, brukar inte va sådär..) men jaow sen drog alla typ vid 3 , så det var bara jag emelie steffi krille gurra och albert kvarså vi söp till 5 iallafall jag o emelie haha, sen däcka alla vid 6 , vakna 10 så drog vi . va så jävla pinsamt haha ! men det var en lyckad lördag iallafall !
tack allt folk som va med och gjorde den kvällen till ett minne!

aja jag mår väl som jag förtjänar idag .. spydde ner alla buskar påvägen in haha bra madde bra !
nu ska jag visa er lite bilder ! blir inteså många för resten är inte nåt för er småbarn att se ;)


utseéndet!

emelie sara o gurra/skinnhead!

krille, steffi o albert!


emilia o jag , nej inte nykter på dom bilderna , syns det ? svar ja!

maja , hanna och jag ? om jag inte minns rätt;o
det var typ dom bilderna som gick att visa, fast det är i början av festen så vi va it så många , men roligt det kunde vi ha iallafall:D



och såhäääär mååår jag fucking nu ... men det var värt det :L


NEVER SAY NEVER


han har fan gått från  irriterande snorunge från mogen bra artist på ett knäpp med fringrarna!


diggar never say never nu faktiskt, bah för alex o pattan sitter i skolan och spelar dhonom om och om igen.. men jo justin bieber har vuxit i mina ögon o öron ! bra jobbat grabben bra jobbat:)

T.G.I.F <3<3<3<3<3<3<3

hej bloggen den 11 11 11 11 !<-uttjatat ja jag vet men så får det bli nu !
idag var jag på skolen efter 2 veckors "lov" va skönt att va tillbaka med klassen igen sjukt klockrena. efter skolan drog jag emilia alexandra och particai på stan och chilla runt där , köpte present till mamma och pappa mamma fyller ju år på farsdag haha sämsta  hon typ. sen vänta jag med alex på hennes buss, sen kom emilia och stephanie lämna hennes kläder snacka lite om hur det blir imorgon feeeeest för hela slanten jaow ! sen gick jag ner till mamma som satt hos lisa(frisören) åt och rökte och snacka lite där , så kommer pappa med chalrie då möter jag stellan och hans kompis typ david eller nåt? så snacka jag med dom rätt länge med .

just nu har jag precis lagt på ett samtal med annie kanske blir att träffa henne imorgon en stund med hoppas!

här kommer det jag köpte också ! (ni kan ju inte se vad det är men skiter jag i ;) )
 


kolla vilken gullig dotter hon har, hennes favvo godis och ett paket :') how cute?

och en farsdagpersent till papi , gulliga jag asso !:D

och en liten driv bild kan jag bjuda på såhär på fredagens kvälls kvist :D från imorse typ klockan 6.. kunde inte sova alls :(

aja kommer snart tillbaka med bloggandet caoo!

gjort är gjort , :)

hejhejhejhejhej och åter hej ! jag har sugit på att blogga, och jag har haft 2 veckor lov chill ? eh ja! men imorgon ska jag till skolan , sen efter taggar vi fest så det blir nog nice ska ni se ! och min data skulle v aklar idag men han har inte ringt? börjar bli orolig fan ..

sen har jag gjort ett ************** höhö lista ut de ni , ne men vaskönt att veta bara :)
ni kan ju alltid gissa vad ni tror att det är . men kommer ändå inte svara på om det är rätt eller inte så det kanske inte är nån idé;)


xoxo/madeleneriksén!

kvällsinlägg

hellloo, sorry har inte bloggat idag har inte hänt så mycket, har lämnat in min data nu så nu får vi hoppas på det bästa .. jag mår bättre och bättre nu så det ser ljust ut för mig i helgen wiihhu ! aja nu ska jag forsätta att se outsiders så sjuka människor det finns ;O

och juste ett stort grattis till min fina vän nathalie pirttijärvi som blir 15 bast idag ! hoppas du får det bäst<3

hörs imorgon kysssN


så blir det såklart en fin bild på oss !
så tycker jag ni kan gå in på hennes blogg och gratta henne !
www.nathalielinea.blogg.se

det var ju roligt så länge det vara :)

hej mina fina och mindre fina bloggläsare. var ju inte i skolan idag har bara chillat mår lite bättre idag faktiskt medicinen hjälper as bra ! imorgon ska ja inte heller till skolan hehe , ska lämna in datajäveln så dom kan fixa den eller om den inte går o rädda så blir det nya data .. hoppas på båda (a) lovet har gått så jävla fort har haft så jävla kul ! längtar redan till jullovet . och i helgern för då blire fest med mina goa människor hehe ! tagg tagg tagg !
ah men nu ska jag duscha och gå ner och fixa lite. så vi kanske hörs senare eller inte :)


gammal bild från början av sommaren(osminkad) , saknar min bränna och mina fina naglar ! men det ska jag fixa till i thailand mohahah , ha rju inte berättat så mycket om hur det blir med thailandsresan men det kommer jag inte göra heller , gör jag nog veckan innan jag åker hehe :)

dagens sjukaste inköp?

tjo tjo era fittslickare! SOM SAGT jag är fortfarande sjuk så blir ingen skoila för mig imorgon , och idag ehm åkte vi till sttadium outlet köpte en onepice där sen gick vi till rusta köpte lite saker t rummet där med !
och snart blire att köpa en dubbelsäng till mitt rum göra om lite och grejer vettni;)
sen maxi en snabbis träffa gött folk där:)( men va med mamma) min milf morsa shoppa sönder på gina , jag köpte inte  ett skit där, där emot blev det en mössa från glitter . aja ni får se :D




dagens utseende , ingetmärkvärdigt är ju fortfarande sjuk så!

1;onepice/sparkdräckt 450kr as skön!
2; mössa med toss på 150kr? glitter fin fin !
3;massa medicin till mig.. knarkar sånt just nu om ni vill veta..

ah det var väl allt typ, kanske bloggar senare om jag pallar kysssn !
(igga mitt face på bilderna , fastna it på bilder idag ..)

utfyllnad bara för att licksom



4 bilder jag bjuder på. har så tråkigt sittter och  hostar sönder min hals t max, fan inte kul alls!
jajajajaj pallar inte nu ska jag typ krypa ner se ännu en film och sedan slagga eller nåt sånt. så vi höres imorgon .

xoxo madeleneriksén!

en sak ni nog inte visste


källa, vene bryr mig inte. :D

Good feeling !

tjotjotjo, tjejen med körtelfebern här jaow. haha ja ja. idag har jag variit i stan (och nej inte med folk , med mami o papi så ni som jag skulle vart med behlver inte bli arga:) ) ah vi åt på resturang och va på mormors grav saknar henne otroligt mycket , sjukt med mycket folk vare iallafall träffa sandra där med kul!
imorgon ska jag lämna in datan eller köpa en ny, själv hoppas jag ju klart på en ny mohahah.
nu kommer bilder upp som jag inte orkat ladda upp ,pussN


när jag och emelie va på stan en snabbis, hon färga ju mitt hår med sen nicee att va svartskallen höhö:)


klassfotot hade ju kommit också , fail hah vi är faktikst mer i klassen men bara oftas vi som är där;d tycker jag blev ovanligt ful på den där bilden men jaja sån är jag ;D


jag lever för nässpray nu kan jag lovar er;o beroooendeframkallande.nu!


2 bilder från när vi satt på tåget till linlöping, emie ville inte va med på bild! och tog aldrig kort på killarna, finns ju annat att tänka på än att ta bilder på allt o alla;)


och så såg ja ut idag typ , inte den vackraste men jag pallar inte fixa mig när jag är sjuk!


nu blire att krypa ner till en film och benojerrys , måste bli hel frisk t nästa helg, tveksamt men inte hopplöst !

nu räcker det , men så har mina dagar sett ut i stortsätt i bilder iallafall! jag bloggar kanske mer senare om jag har nåt vettigt att skriva kyssssssssssN <3

körtelfebern is a bitch

hello, rubriken säger typ allt jag vill ha sagt . emelie sov ju hör igår till idag , ssen drog vi till stan lämna henne jag och pappa åkte runt till massa ställen osv. nu är jag så jävla sjuk, har feber , det går inte att svälja, och går inte att andas i min näsa;o det är riktigt irriterande fan ! min fest helg är förstörd t max...
och som grädde på allt så dog min data nyss,allt är innlogat den bah dog så skriv inte på msn för ni lär inte få nåt svar! samma sak på skype haha.

aja nu ska jag krya och ha american pie maraton så cia!


gammal bild i repris, har inte orkat lägga in nya bilder heller, shiet kul blogg jag måste ha-.-

här ligger vi och dör.

shit vad jag hatar min data just nu !

men ao idag drog jag till stan för att träffa emelie , vi chilla på stan , jag köpte hårfärg och mascara. sen drog vi 2 till linlöping och träffa stellan oscar och en annan vi yra runt , jag och emelie hade lite förkrök också . sen drog vi alla med samma tåg så kom nån belinda med trevligt trevligt, sen åkte jag och emelie hem till mig hon färga mitt hår och nu ligger vi i sängen på övervåningen och hostar så vi dör och .. ae fyyyfaan vad dåligt vi mår!

skulle festa imorgon också , men får fan se hur det går med den saken ...


sliten chey eh ja?

tjo, shit vad sliten jag är då halsen är värre och allt!
aja, igår klockan 10 var ju på snuthuset fixa pass och legg , efter träffa jag då sanna , vi träffa massa folk i eneby och överallt , sen när klockan närmade sig 4 så drog vi ner till rece , när jag vänta med henne där kom emilia great, sen kom stellan med . så vi drog upp till stan träffa hans gäng stört sköna var dom, sen träffa jag massa annat roligt folk , anna, hanna, frida, alexandra och massa annat skönt folk! det va inte fest nån stans igår jo bögkrök någonstans palla. så vi drog ner till kärleksparken och höll på med massor av grejer skit många va vi typ då? aja sen orka rjag inte berätta vad som hände, men stellan sov hos mig och resten får ni klura ut själva;)

peace out!


RSS 2.0