Godmorgon världen

Sitter just nu nere i lunchen och äter frukost , klockan här är nu 09:09 det betyder att den är ca 2 på natten hemma . Efter det här blir det ner till stranden och leva livet !! Vi hörs senare från stranden . Pusss!:)


På Arlanda

På arlanda Jaow , planet gar 11:55 så är typ 1 timme kvar nu . Hoppas ni inte fryser ihjäl för mycket .. Jaja puss på er så kanske vi hörs på planet :)


Inte alls långt kvar nu !!

Imorgon natt åker vi till Thailand ;) Fyfan så skönt måste jag säga ! Men dock så vart jag förkyld men det har lättat lite nu men blir ändå ingen skola för mig . Men nu känns det som jag har fått öroninflammation , så blir Apoteket hela dagen imorgon haha ne men nåt måste jag ha ! Vill fan inte dö av smärta när planet lyfter ochlandar ! Jaja nu ska jag packa ihop lite och sedan lägga mig puss:) jag och söta Emilia på bilderna från gymmet :!


Hemme V!

Kom precis hem , har varit på gymmet . Sola även idag fy vad skönt det var! Nu är jag dödligt hungrig så blir att slänga ihop nåt nu :)


fredag!!

så skönt, skolan och gymmet o shopping ärenden är klara , fett jävla skönt .. taggar ikväll, inte för jag vet att jag ska göra då hehe sånt som märks . bjuder på 2 kalla bilder medans jag berättar att om 2 veckor sitter jag i Thailand!!







Lkpg

Haha coola jag idag på biltema i lkpg . Har även besiktat tänderna idag supreeeem ! Blev en del shopping också , men ska jag va seriös så orkar jag inte visa kläder jag köper längre ! Pussis


Nattinlägg?

Aa, det fick det bli för just nu är jag hyyyper pigg....... Vet ni varför? För nån/några jääääävlar börja smälla raketer 3 hus härifrån , jag trodde nån blev dödad .. Steffe flög upp ur sängen rusa ut och försökte hitta dom haha! Men vilka jävla idioter + att vår katt kissa på sig så Naaaw haha .. Jaja nu ska jag fortsätta det jag gjorde innan.. Vad nu det va?? .. ;o


Soooooova

Fett seg på att blogga ! Är dö trött nu så ska lägga ifrån mig ipaden och dra täcker över huvudet snart . Tänkte bara säga att båtresan va sjuk kul , roligaste nyåret på länge , en hel del dricka och nya människor och såklart shopping! JAa det var det jag ville ha sagt , så nu får ni sova så gott så hörs vi , pussssss


RSS 2.0