dags att däcka snart då !

fan va jag har bombat er med inlägg idag då, men får ta igen det nu alltså! farsan har köpt en iphone4s idag så lekte med den förut fasta såklart på kameran ;d min tele kommer med snart yeah ;D

image description
image description
image description
image description
image description
image description
det var allt för idag peace mina fula läsare:)

pimpat med ego hey!

drev med tatueringen jaow me tror ni fatta det ;) men det va många som inte gjorde det tröga 21 åringar!
ah jag och emelie i skolan idag då!
emelie:nu ska jag skriva ut en bild på en subaru !
jag: ah men lycka till den funkar inte ..
emelie försöker.. och det börjar knaka o braka som fan ..
emelie:shit shit det funkar madde nu trycker vi ut 120 bilder på oss !
jag: iiiihhhh ja!
blev 340 HAHAH !
kul va ?;D

så nu har jag pimpat lite :D



hahah ganska så ego va? men whatever my rome my life :D ni får skratta åt bilderna också det är lugnt..

DUNK DUNK I VOLVO 740 !

jag ska visa er vad jag menar nu !!



ha basen på högsta när ni lyssnar, ni kommer knarka låten svär!

NYtatuering med :D


blue dennagång , wardhoff ståre säger inte vad det står för eller nåt;)

we gonna party till the cops come!

suger på att blogga gud jag vet ! men har alltid nåt att göra så har inte tid med skiten längre men nu är jag hemma och själv så då passar jag på :D inatt sov emelie hos mig så har inte alls sovit kmt .. helt död var jag i skolan men sånt man får ta fan. resten av veckorna kommer jag inte ihåg så mycket av .. galet av festande iallafall ! OCH I HELGEN BLIRE PARTYYYYY TILL 100% FÖR BLIR 17 ÅR DÅ! så då jävla !

aja det kan jag berätta om efter helgen istället. efter skolan idag så åkte vi till maxi och fick lite fint av pappa bah för att jag snart fyller år hihi . så köpte vi en våg med, ajuste ni vet ju inget jag hård bantar ju nu , har gått ner 6 kilon på 3 veckor happyface ;)

detta blev det !


partykläder;)


kom hem nyss!

hello bloggen kvällen ikväll vart ganska lyckad iallafall jag och emelie hade lovat varandra o va nyktra på festen och det höll vi fyfan är vi inte värda en applåd eller? aja va hos albert med massa gött folk , kl 22 kom larsson och linus och hämta oss så åkte vi runt mest och gjorde lite saker... hehe ! nu är jag fuckedup trött alltså, så nu ska vi tagga sängen och bah soooovaaa yeah , imorgon blir minst lika kul !


sportlov nu means partyy!

känns jävligt skönt med lov nu ! är så attans skoltrött. vi får se vad vi hittar på under lovet skriver när jag har tid osv , så ni vet det :)


utfyllnad bara :)

@ atm

har precis tränat klart , så ska kolla på en film jag laddade ner förut ! så sjukt trött är jag idag så det inte är sant alltså men aja fredag imorgon sen lov fuuck yeaah! aja orkar inte blogga mera idag kanske gör dte imorgon får se om jag kommer hem eller ej :)



ful osminkad bild från 2 min sen xd


och såklart min minishopping


<-bikbok 399. ginaT 299--> halsbandet från gina med 99kr


2 linnen från verymoda 170kr för båda:)

sen var du alla <3 dag iförrgår med så fick lite av päronen:)

mirandanalle som jag alltid får, lotter som jag vann 75 kr på jippi typ ;d

beslutsångest

jag ska färga håret på torsdag och har två färget att välja på rött/blond sen ska jag sätta i extensions med så mitt hår blir ballelångt :D men nu har jag bestämt mig vilken fär jag ska ha hoho ni kan ju gissa ;)


as fina färger :D

alltså vad händer nu då blogg.se ?-.-

det går inte att ladda upp bilder från datan..? är det bara jag som har det såhär eller är det flera? det suger, hatar inlägg utan bilder , och nu när jag vill lägga ut lite bilder från mina dagar så går det inte . typiskt! men vi får helt enkelt se hur det blir , ska försöka fixa det ! -igår va jag och några på spelning , min homie uppträdde och mass andra duktiga killar :) aja nu ska jag se mina filmer jag laddat ner så hörs vi , ciao !

Framtidsgymnasiet

Helle bloggen just nu sitter jag och emelie på framtidsgymnasiet vi ska ju börja på bygg eller fordom här!! Allt jag skulle säga så hörs vi när jag kommer hem :)))))


kom nyss ut från solariumet ;)

måste ju behålla färgen ifrån thailand . mår verkligen skit dåligt om jag är vit , så sjukt fult euuuw! så gå till närmaste solarium era blekfisar i nkpg!
har heller inte varit i skolan idag höhö. orkar fan inget xd ka inte dit imorgon heller eller kanske efter 12 då !
snart ska jag färga håret också det står mellan blondt och rött . lutar nog mer åt rött ! gillar inte blondt så jävla mycket . men aja vi får se vad jag känner för den dagen ;)
på fredag ska jag på konsert i linköping med emelie kristoffer och några mer så det är jag tagg på !
ville bara skriva lite onödig skit här. såå hörs när jag har nåt mer att tillägga :)

!!

wopsii ,

hihi skönt att va hemma en måndag som denna . orka verkligen inte skolan usch och blää! har inte så mycket att blogga om helle.. funderar på att lägga ner bloggen , eller ha den kvar och blogga när det händer nåt kul osv? aja vi får se :)


friends are like BOOBS. some are big.some are small.some are real.some are fake!


sorry sorry sorry . . .

dålig uppdattering vare japp! har haft så fullt upp tyvärr, har slaggat hos emelie några dar sen shoppat och träffat annat folk osv. jaja visar det jag köpt nu istället :)


2 vita linne , 2 tights .

1 tunika, 1 korttröja

tunika/tshirt monki

tröja , trosor , armband .
allt är från gina förutom 1 tröja . det va nog allt peaace:)

svar på tal ;

katz ([email protected]) om hemma från thailand ;/:
Fan vad nice... vad kostar de ungefär att tattuera sig?? Åh hur mkt pengar ska man ha med sig.... jag tänkte ta med mig 10 tusen i shopping pengar och sen tänkte jag o min kille ha 15 tusen ihop för mat osv under två veckor räcker de??...... skulle bli tacksam för svar.
IP: 62.220.181.199
svar; ja det var det absolut! ja jag gjorde ju två och det gick på 4 200 , vet inte riktigt hur mycket det är i svenskar ungefär 1 100 typ! jadu det räcker deffenetift . det gäller ju att pruta för dom försöker ju blåsa en. fast nu vet jag inte om du räknar i thai pengar eller svenska? men i svenska så kan jag nog säga att mat pengarna kommer räcka grymt mycket mer än i 2 veckor ! så ni lär överleva ! inga problem:)


RSS 2.0