bra och god start på dagen !




Krype ner?

Maybe that! Har kollat film hela kvällen allmänt lördagsmys har vi haft! Hoppas ni andra med haft det kul! Bjuder på 2 bilder sen i sommars :)


Kram bitch kram

Heluu idag åkte steffe till Sthlm med jobbet . Så Nathalie ska komma hit och ha filmkväll med mig känns skönt. Så har typ bara städat idag haha! Aja nu ska jag gå ner och möta henne så vi hörs sen :)


Loooooooov!!

Yeeaah Fyfan va skönt , är så happy:-D


saknart..

saknar nog lite mitt svarta hår haha , men nu när jag slitit sönder mitt hår så får det va ett tag !





I väntan!

Älskling ligger och solar nu , så passa på att göra ett snabbinlägg . Var på hc förut handla lite inredning alltid lika kul Haha ! Efter det här ska vi hem och baka sedan slå på tvn och bara chilla ! Intressant va ?


Puuuhhh

Har så mycket för mig nu för tiden så hinner knappt att blogga , och internet har knullat med , så har försök att göra massa inlägg som sen blitt raderade sucken asså , och nu kom steffe hem med så vi ska ner och fixa på stan , så får höras senare:)


Duktiga jag!!

Träna även idag , fast ska erkänna att det var riktigt segt men tog oss igenom 2 30min så de är bra:) köpte även halvårskort! Sola med, jag och steffe ska gå och sola snart igen haha ;)


Gooooodnattttt!

Orkar orkar orkar ingenting skriver imorgon ist. Bilden är bara för utfyllnad ! Nöj er PUNKT


DJ

troj är grym ;)



Sov gott dröm sött puss Godnatt !:')

Hörs mer imorgon , puss påre :)


Mat

Sitter på mc och käkar , inget bättre för oss haha , gratis internet med så det är livet ;)


Seeegt

Helllluuuuuuu , jag lever , internet har varit off sen jag kom hem från Ullared , hade skrivit dödligt mycket om hela dagen , men fick ta bort det så kan ta det lite kort nu. För det första var det typ 2 timmars kö in sen regna det snöa och blåste fan , så är sjuk nu kul kul ! Och så mycket folk det var då hade det inte varit på länge sa dom . Men jaja när vi väl va inne så tyckte jag det va kul plocka på sig så mycket som möjligt, lite nytt till lägenheten och vi ska förmodligen flytta typ om 3 veckor om vi vill , men berättar mer om det senare :) här är lite av allt vi köpte :-D


Va uppe innan 8 på en lördag..

Såklart har det en anledning också, jo vi är påväg till Ullared haha sär som vi är alltså! Men ska bli kul var ju ett bra tag sen jag var där ;p steffe köpte ny bil igår med så vi åker s70 ner livet , bloggar senare ciao:)


men du din söta kompis har hon någon pojkvän?!?

hahah sitter och lyssnar på massa gamla jävla låtar Fan va bra det låter nu , älskar såna låtar:-D emilia har färgat hår, massa skoj o mysigt:) ligger i sängen med hennes kläder! aja nu ska vi upp o röka, hejdå



påväg t VHusby

ska slagga hos emilia inatt för lite
omväxling , ha en brud kväll och lite sådär smått och gått , bloggar mer sen , puss:)


här är vi !

99!

Fick hem paket idag , men orkar inte visa nu är alldeles borta i skallen så säger bara Godnatt:)


åhh min herre!!

ligger i sängen har riktigt ont , ni brudar vet nog vad det är. är beroende av colalight med så det lever jag på ! väntar på att steffe ska sluta så ska vi hämta morsan och åka handla lite som behövs! jaja nu gnäller ballie så måste ut med han . bjuder på en old bild :)




Hell yeah mtf!

Jajemensan nytt hår från rapunzel var ju inte nöjd med fashiongirls hår så köp inte därifrån! Hoppas detta blir bra nu , får vi se imorgon :)


to cool for School

nu har jag 2 timmar matte framför mig snacka om taggad -.- sen hade jag religion och historia prov alla rätt på båda proven , dom som känner mig kommer tro att jag ljuger men talar faktiskt sanning fyfan va chill , livet rullar jag lever

! och dessutom har jag och älskling månadsdag idag vet inte hur många månader men ska fråga han när han kommer hem haha ;p - lite paket har kommit med så ska hämta ut det med efter pluggar wihii glad chey idag pusssss:-D

Underbart är kort

Sitter och kollar på det , kul kul i jul :) har inget vettigt att skriva. Hmm ajuste har beställt lite saker på internet också får se när det kommer , men då får ni se det:)


sitter i skolan

ännu en ny vecka med nya val:) är lite seg på att blogga jag vet men ska iallafall 1 inlägg om Dan . skulle bara säga godmorgon och gå till skolan !!! alla kära:) ful bild från igår bjuds det på , ser ni hur ljust det har blivit ?


Vilken talang jag har!

Har bakat cupecakes nyss, fina va?:) och bion igår var för bra haha Ted hette den handlar om en Teddy Björn se den!! Jaja nu ska vi se mer film , så ha det bra pussen:)


Bio

Blir bio nu , så dålig uppdatering . Puss


Goodnattsömn

Orkar tyvärr inte blogga. Så säger natti natti ist :)


Med mitt crew

Snygggggggaaaaaaa + att ni ser mitt nya hår:)


Det har kommit wiiihhh

Löshåret har kommit yeah från fashiongirl , MEN vilken färg ? Har även färgat håret nyss;) resultat får ni se imorgon , för då äre skolkort i skolan! Puss


Shalalala

Sååå hooor trött är jag , orkar inte ens blogga och berätta min roliga dag , kan korta ner dagen enormt genom att lägga upp denna bild ! Ni fattar vems leksak som är vems va? Steffe+ helikopter = åt helvete . Pusss Godnatt


Dof

-dagensoutfit- är dö trött nu efter en dag i skolan, sen hem städa, sen hem till mig hämta lite , sen willys och handla , sen hem igen så kom Micke och emme på fika . Iallafall så var det en mysig dag:) såhär såg jag ut!


RSS 2.0