inte sovit hemma på 1 v o 2 dagar!

ujuj snacka om skönt att va hemma just nu då! ska sova prick 8 inte en sekund senare ! har haaaft så mycket roligt under veckorna haha, så kan inte skriva det ens blir för mycket . men har supit skallen i bitar åkt race bilträffar bråkat knullat och ja de som gör mitt liv så klockrent:D aja jag har inte mycket mer att säga, ska slänga upp lite bilder ist . peace:)





skapligt fulla!!

samma här!

sen fota vi benjos o mcs bilar jag o steffe va med me! det får räcka nu . ska duscha packa och tagga för helg imorgon :D

men madde då , duvet att det betyder 7års olycka?!..



du dör för killen som sårar dig, medan du sårar killen som dör för dig.

shääänare bloggen!

har legat i solen sen 1 idag , så 1 till 5 . emelie drog vid 1 med . så då passa jag på att jobba på brännan. ingen skola idag palla inte för va ute o röjde så länge igår haha! fan livet leker alltså:) har inget vettigt att skriva , tänkte bara uppdattera lite smått. men vi ses när vi hörs.. eller nåt?


bjuder på en bild sen fredags tror jag det var:)


här sladdar grabbarna!

hittar man en fin rondell att sladda runt den .. klart man gört o inte bR kör rakt fram! right?;)


runt runt runt vid shellrondellen !

fort ska det gå½

jag och emelie kom nyss in till henne klockan är 4 på morgonen har haft en sjukt helt vild natt som vanligt. asså med bilarna o de folket hehe livet är det ! orkar fan inte berätta mer så lägger upp 2 videos som vi filma !(annan video annat inlägg)

och här kommer bilderna!



sådär dom bjöd vi på också snygga som fula , kåta som tråkiga ! peace and love


PIFF&PUFF

PIFF & PUFF!

VOLVO

det här är livet på en pinne!


bilder ni inte sett ! enjoy bitches



HAHAHAHAHAHAH livet !!!

@ igår !


livet på en pinne :D

vilbergen

helloo kom inte iväg till kungsör idag alla blev sjuka, o jag har dö ont i vuvudet fan. så sitter just nu hemma hos emelie, men hon är ute o hämtar nåt. idag har vi iallafall haft årets första grillning dö mysigt :)
jaja hoppas ni har en trevlig onsdagskväll!

bjuder på 2 halv söta bilder från alldelles nyss hehe:)

godmorgon alla morgonpigga bloggtöntar:)

just nu sitter jag i skolan och väntar på att allt ska börja min mage mår piss av redbull btw ajajaj lider´..
heheheh har inget vettigt att säga bara passa på att blogga nu när jag bara sitter av tiden här!
har ni märkt att jag är jävligt bra på att blogga nu förtiden ? kul va?:D märkt att det uppskattas statestiken bah ökar hehe livet:D hör kanske av mig senare peace!;)

riktigt gammal bild!  men med den bilden tänkte jag säga pussssssssss


Du sa le, jag sa gå, Du gick & jag log.


bilder från bejnooos fest i fredags!

dock inga super bra bilder haha , eller ja man ser knappt nåt ! men så får det vara nu :)


tror steffe leker med porrdockan här . hahah !;d

nån som ville ta bild med mig , tacka inte nej.men jo tack jag ser förjävlig ut xd

gravid lr nåt?^^

det här ska typ va på mig?...

fyfan emelie va fula vi är;o

slisket isch!

och såhär såg jag ut när vi kom hem sen ..


"sova sova sova" haha nu får det räcka , la ut alla bara för att rensa lite bilder från datan :)

det inhandlade förra veckan kommer nu :)







det var ungefär det jag fick med mig hem efter en runda på maxi :)
kort jacka från mQ 700kr
ett linne, och en tisha från gina T 199 , 99 kr !
3 par urgulliga trosor från gina T 3 par 99kr :)

I need some new haters, the old ones are starting to like me ?!!


untz untz untz


älskar dom här remixerna! ha högsta volym på och bah känn.. untz untz ;)

omg , vet ni vad som hände mig i torsdags då?....

ah i torsdags då jag egentligen skulle opererats , på kvällen sen vid typ11 gick jag ut o träffa coffe babe, och vet ni vad? jag bah svimmar , allt börja snurra.. jag bah shit, så han följde mig hem . så gick jag in bla bla tog en tablett när jag la mig i sängen vid ca 12 så börja mitt huvud och shit aldrig haft så ont i huvudet .. vid halv 3 fick jag nog kunde inte somna , så satt jag mig , då bah sprang jag till toan o spydde som en jävla gris, trodde allvarligt nu att jag skulle dööööööööööööööööööö. så skrev ett jävla brev till och med;o så ringde akuten så åkte in dit, och bah försatte spy hela jävla vägen.. dom stack nålar i mig o kolla pulsen o allt. men guess what? inget fel på , jag bah jo ellerhur. så sa dom du kan ha fått ett ångestanfall eller migränanfall. jag bah fan inte mer sånt skit nu .. SUCK! jaja nu mår jag skapligt iallafall. så blev fest i helgen iallafall, med bilar o grejer . SHIIT mitt liv alltså"!!

o vet ni vart jag o emelie ska på onsdag då?;) kungsöör till ett par gammla polare där, grillfester o bilträffar , shit så taggad jag är ! eheh men nu klagar min lärare på mig .. hörs när jag e hemma, så ska jag visa lite bilder också. puss


saknar att va brun!

BITCH PLEASE

hej ! jaa konstigt va .. att jag lever? vet ni vad. jag blev inte opererad idag.. jag kom dit fan 8 och så snacka vi bara, dom bah vi skickar  en ny tid till dig , jag bah amen skojar ni eller? gick jag upp 7 för det här?.. ovärt ja tack! men jaja palla inte skolan efter det , o pallar inte imorgon heller fan . så trött på skiten ;o
jaja i helgen äre fest o bilar som gäller, lika roligt som alltid jaow:D tagga tagga taggaaaaaaaa!!!..1!




det är livet :D

vadå att folk dör av redbull?!!!

jag lever ju för redbull, men nu blir jag skrajj när ännu mer folk dött av det . men dom måste ju verkligen överdosera det !
don´t drink and drive , when you can take redbull and fly :D
yeeahh!
hade egentligen inget mer vettigt att skriva . men tänkte passa på att blogga nu för imorgon kan jag ju faktiskt vara död?;o

hihihi bilder på mig från skolan :) med min drog i handen (y)



redbull geeeeeeer dig viiiingaaaar D:

hej jag börjar bli rädd hejdå.

ååh imorgon gäller då blire operation .. mamma bah det är inte säkert du ska sövas heller, ah tjena ska jag ligga vaken när dom skär bort halva halsen på mig? ne ne det blir inget!!

aja dagen, skola dö trist pallar inte säga så mycket, efter drog jag emilia o patricia till maxi och kolla lite , fick med mig lite mini shopping med bara smink hem . duger det med detttta var de tjag kom hem med;

angelpink läppstifft!
4D läppglans
4Dmascara
läppglans som gör läpparna fylligare TTRO MIG det funkar som fan !

sen bjuder jag på en bild på mig o patte:)


hehe fina vi !

svar på kommentaren ; fan vad smal du blivit .
sv; smal o smal nej , men gått ner 11kg så kanske därför. men tack:)

aja duschen kallar cia :)

-bara för att-

lalallal jag har tråkigt just nu , så tänkte skriva lite saker ni kanske inte visste om mig ;)

1; på torsdag ska jag opereras , ska fixa bröstförstoring :) ne skämt osido , dom ska skära i halsen på mig pga min körtelfeber är så allvarlig, ärligt kommer dö!

2; jag är extremt skoltrött, lärarna ringer hem varje dag o säger att jag sover på lektionerna o har tappat all lust! hehe good work madde(y

3; jag är jävligt intresserad av bilar! har sökt in på fordon till och med åker på alla bilträffar o race:) volvo 744 turbo 600 hk (L)

4; hardstyle är orgasm för mina öron;*

5; jag planerar ännu en resa till sommaren , inte till nåt varmt land då för det är bara slöseri med pengar o tid när det är varmt i sverige. men jag är sugen på tokyo så jävla grymt verkar det va ;o

6; jag tror  jag är lite förälskad i en jag umgicks med nör jag va liten (a)

7; jag ska aldrig mer strula med nån som snusar . ALDRIG wue



8; jag har inte fb , jag hänger på badoo ist , det är en dejtingsida haha sjukt kul, för man träffa massor av folk från norrköping;)

9; om inte jag vill dö typ 10 år tidigare , måste jag sluta röka efter operationen . men fuck that , jag vill ändå inte bli gammal ^^

10; jag färgar håret typ varannan vecka;o


den här bjöd jag verkligen på;o

nnu får det räcka peace!<3

helloooooo0

tjotjotjo . sämstaste uppdatteringen i historien?  men är så att jag inte varit  hemme sen i torsdags förra veckan , men gjorde ju ett inlägg från ems data . ah jo det stämmer! orkar inte berätta allt vi gjort, men lite. bilträff på maxi träffa massa roligt folk, o åkte såklart dom finaste bilarna med ! fick typ inga bilder därifrån.. för mobilen laddade ur, men den kvällen var vi ute o åkte till halv 5 på morgonen shit vilken kul dag det var!:D sen palla jag inte skolan idag heller, för fick reda på att jag blir nog kvar på iv 1 FUCKING HOR ÅR TILL .. kul liv aja lika bra kanske?:)  nu har jag inte tid med det här längre ! så vi hörs när vi hörs!

hahah jag kände för en stooor bild :D


RSS 2.0